sâmbătă, 2 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăPescuitLocuri pescuit Delta Dunarii - TulceaLa salcii - pe Dunare aproape de Sfantu Gheorghe

La salcii – pe Dunare aproape de Sfantu Gheorghe

Mai sus un pic (adica inspre Tulcea) de confluenta dintre Bratul Sf Gheorghe si canalul Tataru, la aproximativ 500 m sunt zone cu salcii si pe acolo merge crapcean la greu la lanseta cu momitor cu mamaliga si boaba la carlig. Ca punct de reper, locul se repereaza dupa niste salcii mari.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

2 COMENTARII

  1. Salut,
    ajungi din Sfantu Gheorghe. Dar trebuie sa te duca cineva cu barca pana acolo sau daca vrei sa mergi pe jos tot trebuie sa te treaca cineva cu barca canalul din capatul satului (cordon litoral)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Obținerea permisului de pescuit recreativ ANPA – ghid 2024

0
Practicarea pescuitului recreativ în habitatele piscicole naturale, cu excepția Rezervației Biosferei „Delta Dunării“, se realizează pe baza permiselor emise anual de ANPA și eliberate...

RECOMANDAM