Amenajarea piscicola Holbina 1 este administrata de catre Popasul turistic Holbina. Reprezinta o salba de canale si lacuri de peste 1200 ha. Ca localizare, Holbina 1 este situata la 25km fata de Murighiol, 20 km fata de Dunavatu de Jos, 400 m fata de lacul Razem. Accesul se face numai pe cale navigabila. Pescuitul la stiuca se face numai din barci cu motor electric sau cu vasle numai in sistem prinde si elibereaza.
* In prezent amenajarea piscicola poarta numele Holbina 3 bibani

DISTRIBUIȚI


Adaugat de: Redactia info-delta.ro
la 26/11/2010
Vizualizari 12219 ori

13 COMENTARII

 1. Ma interesa un pescuit la stiuca pe aceasta incinta insa la ce am vazut la ei pe site ma face sa ma simt sarac
  INCHIRIERE BARCA PESCUIT 15 CP PLUS MOTOR TERMIC 1000 RON / ZI

 2. Este o locatie foarte frumoasa, cu o bucatarie excelenta. Este raiul pasionatiilor de spinning, aici existand dupa parerea mea, cea mai mare densitate de stiuci mari din Delta Dunarii. Preturile sunt pe masura, insa odata in viata merita sa vii aici.

 3. Bai, esti nebun? Ce vraja au astia de la Holbina. Cica pescuitul se face cu permis de arbdd, ala de 30 lei. Dar numai cu barcile lor, cu barcagii lor si de aici incepe povestea:

  De barcile cu motor termic nu te poti atinge preturile pornind de la 250 ron/ora si mai sus. La fel si cu electricele la care-ti dau bonus un barcagiu. Poate te scoti cu o barca la rame 400/zi. Ei zic ca are si motor electric + 2 baterii.

  Degeaba faceti reclama voi si adevaratii de la pvtv ca nu ai loc de preturile de aici!

 4. Exclusivista locatie. Preturile afisate pe site-ul lor sunt cu mult peste puterea de cumparare a unui cetatean cu venituri medii. Asta este, nici sa-mi fac revelionul in insula Musha Cay nu-mi permit 🙂

 5. @anastase: Datele au fost puse la dispozitia noastra de cei care administrau la vremea respectiva Holbina 1, asa ca nu am masurat suprafata amenajata. In rest nu-i nicio publicitate ci o descriere a unui loc unde am pescuit stiuca foarte multa.

 6. AP Holbina I are o suprafata amenajata de 1200 Ha si nu 7000 cum rezulta din prezentare.In toate inscrisurile oficiale suprafata de 1200 Ha din Holbina I apare la suprafete amenajate renaturate.Ar fi bine sa lasati acesta suprafata la renaturare si sa nu mai faceti publicitate la lucruri care nu va apartin.

 7. Partida de pescuit in iunie 2011: 2 oameni + barca cu motor a venit 1,5 mil de om.

  Despre capturi nu mai vorbesc pentru ca stiuci au fost din belsug, dar pana in 4kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

Va recomandam sa cititi

Am revenit la Resortul Cormoran, un loc foarte potrivit in contextul actual pentru o partida de pescuit in Delta Dunarii

La jumatatea lunii iunie am calatorit in Delta Dunarii cu intentia de a pescui cateva stiuci, pe natural. Am avut, insa, doua zile de pescuit dificile, in care nici eu si nici alti membri din echipa nu am reusit sa vedem coada pestelui. Am pescuit in…