Amenajarea piscicola Holbina 1 reprezinta o salba de canale si lacuri de peste 1200 ha. Ca localizare, Holbina 1 este situata la 25km fata de Murighiol, 20 km fata de Dunavatu de Jos, 400 m fata de lacul Razem. Accesul se face numai pe cale navigabila. Pescuitul la stiuca se face numai din barci cu motor electric sau cu vasle numai in sistem prinde si elibereaza.
* In prezent amenajarea piscicola poarta numele Holbina 3 bibani

DISTRIBUIȚI


Adaugat de: Redactia info-delta.ro
la 26/11/2010
Vizualizari 12423 ori

11 COMENTARII

 1. La cum se prinde stiuca in prezent in delta …. adica mai deloc sau pixuri, incinte precum Holbina 3 Bibani este singura salvare a pescarilor de spinning.
  Am pescuit aici, a fost peste asteptari si cu siguranta voi reveni.

 2. Ma interesa un pescuit la stiuca pe aceasta incinta insa la ce am vazut la ei pe site ma face sa ma simt sarac
  INCHIRIERE BARCA PESCUIT 15 CP PLUS MOTOR TERMIC 1000 RON / ZI

 3. Este o locatie foarte frumoasa, cu o bucatarie excelenta. Este raiul pasionatiilor de spinning, aici existand dupa parerea mea, cea mai mare densitate de stiuci mari din Delta Dunarii. Preturile sunt pe masura, insa odata in viata merita sa vii aici.

 4. @anastase: Datele au fost puse la dispozitia noastra de cei care administrau la vremea respectiva Holbina 1, asa ca nu am masurat suprafata amenajata. In rest nu-i nicio publicitate ci o descriere a unui loc unde am pescuit stiuca foarte multa.

 5. AP Holbina I are o suprafata amenajata de 1200 Ha si nu 7000 cum rezulta din prezentare.In toate inscrisurile oficiale suprafata de 1200 Ha din Holbina I apare la suprafete amenajate renaturate.Ar fi bine sa lasati acesta suprafata la renaturare si sa nu mai faceti publicitate la lucruri care nu va apartin.

 6. Partida de pescuit in iunie 2011: 2 oameni + barca cu motor a venit 1,5 mil de om.

  Despre capturi nu mai vorbesc pentru ca stiuci au fost din belsug, dar pana in 4kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune