duminică, 26 iunie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Lacul Horia

Situata pe drumul care duce la Balabancea, la aproximativ 2 km de centrul comunei Horia. Balta este tinuta de primarie fiind gratuita pentru localnici si cu plata pentru outsideri, taxa fiind de 50 lei. Cele mai bune locuri sunt pe malul cu soseaua, inspre capatul opus digului, adica inspre Balabancea. Cateva locuri de caras sunt si la dig (pe o latime a malului de 20 m de la dig), pe partea opusa soselii. In rest apa este mica ca adancime si bogata in vegetatie, pescuitul la undita necesitand intrarea in apa. Specii de peste ce pot fi regasite: crap, caras si albitura. Localnicii spun ca sunt capturi rare si de salau si somn, dar astea posibil sa pice in plasele ce sunt intinse noaptea.

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

2 COMENTARII

  1. Balta Horia apartine primariei. Este fara taxa pentru localnici, iar pentru persoanele din afara localitatii taxa este de 50 ron. Se pescuieste cu maxim 2 lansete sau 2 undite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Noul cuantum al amenzilor in Delta Dunarii – proiect Hotarare de...

0
Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a publicat pe site-ul sau proiectul de Hotarare a Guvernului privind actualizarea cuantumului amenzilor prevazute la art. 13 din Legea...