vineri, 1 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Lacul Horia

Situata pe drumul care duce la Balabancea, la aproximativ 2 km de centrul comunei Horia. Balta este tinuta de primarie fiind gratuita pentru localnici si cu plata pentru outsideri, taxa fiind de 50 lei. Cele mai bune locuri sunt pe malul cu soseaua, inspre capatul opus digului, adica inspre Balabancea. Cateva locuri de caras sunt si la dig (pe o latime a malului de 20 m de la dig), pe partea opusa soselii. In rest apa este mica ca adancime si bogata in vegetatie, pescuitul la undita necesitand intrarea in apa. Specii de peste ce pot fi regasite: crap, caras si albitura. Localnicii spun ca sunt capturi rare si de salau si somn, dar astea posibil sa pice in plasele ce sunt intinse noaptea.

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

3 COMENTARII

  1. Balta Horia apartine primariei. Este fara taxa pentru localnici, iar pentru persoanele din afara localitatii taxa este de 50 ron. Se pescuieste cu maxim 2 lansete sau 2 undite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Obținerea permisului de pescuit recreativ ANPA – ghid 2024

0
Practicarea pescuitului recreativ în habitatele piscicole naturale, cu excepția Rezervației Biosferei „Delta Dunării“, se realizează pe baza permiselor emise anual de ANPA și eliberate...

RECOMANDAM

Resort hotel cormoran uzlina delta dunarii

Resort Cormoran

0