marți, 3 octombrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Lacul Trei Iezere

Din Lacul Bogdaproste am trecut in Lacul Trei Iezere cu gandul la niste stiuci ceva mai rasarite. Apa cristal de limpede, desi vantul batea destul de tare. Barci cu pescari putine pe lac. Am tatonat malul stang de cum intrii dinspre Lacul Bogdaproste, rezultatele fiind nule in apropierea malului. In final ne-am aventurat in mijlocul lacului unde am capturat vreo 10 bucati de stiuca mai rasarite, de pana in 2 kg, totusi fiind un progres din punct de vedere al calitatii pescuitului fata de Bogdaproste. Surprinzator, daca pe Bogdaproste stiuca a dat bine la Ese nr.1 silver si la Piscotul nr.2 silver de la Berti , aici pe Trei Iezere, stiuca a schimbat producatorul de oscilante si dat numai in Atomul de 11 grame si in Irlandeza galbena de la Gipo. A doua zi de pescuit pe acest lac nu a schimbat prea mult roata norocului, de acesta data stiuca mutandu-si locul mai inspre mal, cam acelasi numar de capturi, trase la indigo ca in ziua precedenta. In schimb, lacul plin de barci.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

2 COMENTARII

  1. Inceput de octombrie, vreme frumoasa in schimb rezultate zero din cauza unui an secetos ce a dus la un nivel scazut al apei in lacurile deltei. Astfel, stiuca a cautat locuri cu apa mai adanca si mai oxigenata. Nu am avut capturi si nici atacuri de aceasta data pe lacul Trei Iezere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Apus de soare delta dunarii

Apus de soare in Delta Dunarii – Video

0
Apusul de soare in Delta Dunarii este unul dintre cele mai frumoase momente pe care le poti trai in aceasta zona unica. In timp...

Pescuitul în luna octombrie

RECOMANDAM

Resort hotel cormoran uzlina delta dunarii

Resort Cormoran

0