sâmbătă, 9 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Sontea Lata

Loc bun pentru pescuitul la rapitor, in special stiuca, salau si biban. Se pescuieste din barca. Pentru salau se cauta cele cateva praguri situate in mijocul zonei. Bibanul este si el prezent in sprecial in apropierea confluentelor cu celelelte canale iar stiuca … cum o fi norocul fiecaruia. Se ajunge usor din Mila 23 pe traseul canalul Sontea – canalul Olguta si Sontea Lata. De aici daca continuati traseul veti ajunge in canalul Fortuna 1, poarta de intrare in lacul Fortuna.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Pescuitul în luna decembrie

0
Despre pescuitul în luna decembrie. Luna decembrie aduce cu sine temperaturi scăzute și condiții reci în mediul acvatic, iar pescuitul poate deveni o provocare...

RECOMANDAM