vineri, 1 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăPescuitLocuri pescuit Delta Dunarii - TulceaPortul in constructie Sfantu Gheorghe

Portul in constructie Sfantu Gheorghe

Locuri de pescuit in Sfantu Gheorghe nu prea sunt, m-am lamurit de-a lungul vizitelor repetate aici. De aceea atunci cand petrec cateva zile in Sfantu Gheorghe nu ma incarc decat cu 1 undita si 1 lanseta pentru rapitor. Locul pe care vi-l prezint este numai bun sa mergeti cu copilul la o distractie pe cinste la carasel (dupa noroc si la 500-800g), rosioara mare, platica si mai rar bibani. Este vorba un santier abandonat ce se vroia a fi un port. Se ajunge usor, fiind oarecum in continuarea portului nou. Aveti de trecut o poarta mare de plasa si se vede pe stanga avand deschidere la Dunare. Malul este amenajat, indiguit.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

2 COMENTARII

  1. Am fost eu acum in august. Locul era plin de verdeata, practic era un singur loc unde puteai arunca o undita. Lumea nu se prea ingramadea asa ca il prindeam mai mereu liber. Oricum, m-am distrat.

  2. Atata poezie si frumusete la Sf.Gheorghe ca si in toate locurile fermecate ale Deltei!
    M-am nascut la Tulcea la timpul cand infloresc nuferii si am mai fost in Delta prin 1976 pentru ultima oara. Locuiesc in strainatate de 35 ani si cand ma apuca dorul de tara ma gandesc numai la Delta Dunarii cu toate zonele din jur; locuri binecuvantate de Dumnezeu frumoase ca si in Hawaii.
    Multumesc pentru aceste informatii si bucuria fotografiilor!
    Monica Ligia Corleanca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Obținerea permisului de pescuit recreativ ANPA – ghid 2024

0
Practicarea pescuitului recreativ în habitatele piscicole naturale, cu excepția Rezervației Biosferei „Delta Dunării“, se realizează pe baza permiselor emise anual de ANPA și eliberate...

RECOMANDAM

Resort hotel cormoran uzlina delta dunarii

Resort Cormoran

0