0
Ce fel de carlige folosim la pescuitul crapului sau somnului pe Dunare. Toata lumea zice: ace de pescuit mari! Asa este, dar sa nu exageram. O mica descriere: un carlig are urmatoarele elemente: paleta (sau ochetul), tija, curbura, spinul si varful. Poate fi carlig simplu, dublu (ex. Ryderul dublu folosit la pescuitul salaului cu pestisor) sau triplu (ancora).
Nu vom vorbi despre marci si despre formele carligelor folosite la pescuitul crapului sau somnului pe Dunare, pentru ca parerile privind aceste aspecte sunt foarte impartite, la fel ca si varietatea si pretul acestora de pe piata.
Personal folosesc la crap si somn ace din gama gamakatzu, owner pentru ca sunt acceptabile in raport pret – calitate si in general pe Dunare am ceva pierderi. Mai folosesc si ace din gama Mustad cu 2 pini pe tija, atunci cand dau la rama neagra (serpeasca).
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII

Va recomandam sa cititi

Aveti toate motivele sa alegeti Cormoran Resort

Cei care au vizitat Delta Dunarii, cu siguranta si-au promis ca se vor intoarce. Celor care nu au ajuns pana acum in acest loc minunat, le recomandam sa ajunga cat mai curand, iar CORMORAN RESORT, situat in satul Uzlina, este punctul de plecare spre toate zonele…

Impresii hotel Wels, Delta Dunarii

Cum a fost in minivacanta petrecuta la hotelul Wels din Baltenii de Sus, bratul Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii. Cand ne-a spus Georgian, realizatorul emisiunii "In Carlig", ca vom fi cazati la hotelul Wels nici nu mi-am facut probleme. Ceva in interiorul meu mi-a spus ca totul…