0
Ce fel de carlige folosim la pescuitul crapului sau somnului pe Dunare. Toata lumea zice: ace de pescuit mari! Asa este, dar sa nu exageram. O mica descriere: un carlig are urmatoarele elemente: paleta (sau ochetul), tija, curbura, spinul si varful. Poate fi carlig simplu, dublu (ex. Ryderul dublu folosit la pescuitul salaului cu pestisor) sau triplu (ancora).
Nu vom vorbi despre marci si despre formele carligelor folosite la pescuitul crapului sau somnului pe Dunare, pentru ca parerile privind aceste aspecte sunt foarte impartite, la fel ca si varietatea si pretul acestora de pe piata.
Personal folosesc la crap si somn ace din gama gamakatzu, owner pentru ca sunt acceptabile in raport pret – calitate si in general pe Dunare am ceva pierderi. Mai folosesc si ace din gama Mustad cu 2 pini pe tija, atunci cand dau la rama neagra (serpeasca).
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII

Va recomandam sa cititi

Cum a fost la Cormoran Resort din Uzlina, Delta Dunarii

Ani de-a randul am vazut din viteza barcii resortul Cormoran, avand drumuri in alte parti ale Deltei si de fiecare data cand am trecut pe langa el mi-am propus sa-l vizitez. Faptul ca a fost un pionierat in turismul din Delta Dunarii, ca in spatele acestui…