luni, 27 noiembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Delta Dunarii in aprilie

Delta Dunarii in aprilie. Cum este in aprilie in Delta Dunarii. Ce poti face in Delta Dunarii in aprilie.

In aprilie practic incepe sezonul turistic in Delta Dunarii. Pastele ortodox, (dar si cel catolic) cade preponderent in aceasta luna, asa ca incep sa soseasca turistii.

In aceasta perioada, Delta Dunarii incepe sa se trezeasca la viata dupa iarna lunga, iar flora si fauna se reinnoiesc.  Vegetatia incepe sa-si schimbe hainele gri ale iernii in verde crud al primaverii.

Apele sunt crescute, asa ca aveti prilejul de a explora zone care pe perioada verii sunt impracticabile.

Tot in aprilie incep sa vina o multitudine de pasari migratoare fiind o luna foarte interesanta in ceea ce priveste observarea pasarilor.

Vremea incepe sa se incalzeasca treptat, dar poate fi inca instabila, cu posibilitatea de ploi si vant puternic. Temperaturile medii diurne sunt in general intre 10 si 15 grade Celsius, in timpul zilelor insorite existand posibilitatea de a ajunge la temperaturi mai ridicate.

In aprilie, Delta Dunarii ofera ocazia de a admira frumusetea sa naturala intr-un mediu mai linistit si mai putin aglomerat decat in sezonul de vara, dar cu optiuni limitate pentru activitatile turistice.

Fotografii Delta Dunarii in aprilie

Fotografii de Mihai Calin

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Obținerea permisului de pescuit recreativ ANPA – ghid 2024

0
Practicarea pescuitului recreativ în habitatele piscicole naturale, cu excepția Rezervației Biosferei „Delta Dunării“, se realizează pe baza permiselor emise anual de ANPA și eliberate...

RECOMANDAM