marți, 29 noiembrie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Canalul Murighiol

Este canalul ce face legatura intre debarcaderul din Murighiol si bratul Sfantu Gheorghe. Accesul este foarte facil, pentru cei ce nu au posibilitatea inchirierii unei barci, sau nu doresc acest lucru, astfel pot pescui de-a lungul acestui canal pana la Dunare. Canalul se afla la iesirea din localitatea Murighiol, in sensul de mers catre Dunavatu de Jos, la troita de pe partea dreapta a drumului se face stanga pe drum asfaltat catre debarcader. Prima la dreapta si ati ajuns pe drumul ce duce la canal.Mergand de-a lungul canalului puteti ajunge la Dunare, unde am vazut un loc interesant de pescuit la confluenta celor doua.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Pescarusul cu picioare galbene

Pescarusul cu picioare galbene – Larus michahellis

0
Generalitati: Pescarusul cu picioare galbene este o pasare de talie mare intalnita in apropierea baltilor, a lacurilor si de-a lungul litoralului.Descriere: (52-58 cm) Anvergura...
canalul perivolovca din delta dunarii

Canalul Perivolovca