duminică, 23 iunie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăLegislatie pescuitPot obtine permisul ANPA 2010 fara sa fiu membru intr-o asociatie de...

Pot obtine permisul ANPA 2010 fara sa fiu membru intr-o asociatie de pescari sportivi

Cu oarecare intarziere am aflat ca Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 20/2010 privind conditiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, precum si modelele permiselor de pescuit sportiv a fost modificat. Astfel, articolul 8 din respectivul Ordin (Ordinul 71 din 23 martie 2010) contine un paragraf care specifica:

„Asociatiile de pescari sportivi au obligatia de a elibera permise de pescuit recreativ/sportiv si persoanelor fizice care nu sunt membri ai unor asociatii de pescari sportivi, in conformitate cu prevederile alin. (2).”

Acuma sa nu credem ca daca mergem la o asociatie de pescari sportivi invocand aceasta modificare legala, ei ne vor obtine permisul ANPA gratuit. Este logic ca acestea au obligatii numai pentru proprii membri, in schimbul incasarii cotizaţiilor de membru. Pentru cei ce nu sunt membri, asociatiile de pescari sportivi le-ar putea presta anumite servicii, precum procurarea si distribuirea permiselor de pescuit recreativ-sportiv, dar nu gratuit, ci pe baza unui anumit tarif.

Citeste integral Ordinul 71 din 23 martie 2010

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

9 COMENTARII

  1. Eu vreau sa pescuiesc pe Prut (in judetul Vaslui), sunt din Brasov si merg de 2-3 ori pe an cate 3-4 zile. Se merita sa le dai 100 ron (12 zile pe an cat merg eu)pentru o viza AJVPS Vaslui? Nu cred. Ce fac cei de la AJVPS pentru banii astia? Iti asigura transport pana la Prut?

  2. este cea mai mare aberatie cu asociatiile de pescari,daca nu am dreptate sa ma contraziceti va rog.de cand a aparut ANPA vad ca isi pierd din membrii si ne mint cu nerusinare precum ca numai si numai permisele lor sunt valabile.cele de la ANPA ar fi niste facaturi.de ce nu elibereaza si asociatia transportatorilor permise de conducere????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Porumbel gulerat – Columba palumbus

Porumbel gulerat – Columba palumbus

0
Generalitati: Este o specie de pasăre de talie medie, fiind mai mare decât porumbelul domestic.Descriere: (38 - 45 cm) . Penajul său general este...

RECOMANDAM