duminică, 26 iunie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăArticole diverseTrei ani de info-delta.ro

Trei ani de info-delta.ro

Suntem si mai mari! Am implinit trei ani de online, trei ani in care am oferit constant cititorilor nostri, articole bine documentate, fotografii de calitate, retete culinare, posibilitati de cazare si multe si multe informatii la zi.

Ne-am uitat un pic in urma si ne-am bucurat cand dupa primul an trageam linie si adunam 110.000 vizitatori ce au rasfoit de 600.000 ori paginile siteului. Apoi in anul doi erau adunati peste 500.000 vizitatori cu 1.700.000 de pagini vizualizate. Acum dupa trei ani am adunat cu mandrie peste 900.000 de vizitatori, ceea ce este excelent pentru un site de nisa. Vrem sa multumim celor care ne-au rasfoit de peste 2.500.000 de ori in acesti ani.

Vrem sa multumim tuturor celor care ne-au ajutat si ne ajuta in continuare la imbogatirea continutului acestui site, pentru a oferi un portret cat mai frumos al Dobrogei de Nord si al Deltei Dunarii.

Pasiunea pentru aceasta zona a Romaniei ne face sa investim in continuare energie si suflet in acest proiect si sa-l dezvoltam in permanenta, in acelasi ritm neobosit cu care v-am obisnuit.

Pentru voi, vrem sa fim resursa principala de informare pentru Dobrogea de Nord. Va multumim pentru sprijin si implicare! La multi ani info-delta.ro!

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Noul cuantum al amenzilor in Delta Dunarii – proiect Hotarare de...

0
Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a publicat pe site-ul sau proiectul de Hotarare a Guvernului privind actualizarea cuantumului amenzilor prevazute la art. 13 din Legea...