luni, 27 noiembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Canalul Bogdaproste

Face legatura intre Dunarea veche si lacul Bogdaproste. Am incercat si aici intr-o zi sa prindem ceva crap sau somotei. Pescari multi, fiecare locusor unde se putea sta pe mal, atat pe partea stanga cat si pe partea dreapta a canalului era ocupat. Acolo unde nu erau locuri pe mal, erau barci ancorate. Cu greu, aproape de Lacul Bogdaproste am gasit un loc unde sa instalam arsenalul si asta la ora 6 dimineata. Pe drum, discutand in treacat cu pescarii nu am notat decat o captura de crap la 2 kg  …. restul au spus ca nu merge nimica. Lucru ce l-am remarcat si noi, rezultatele fiind zero, la o mare diversitate de nade. Se pare ca luna octombrie nu a adus satisfactii la crap multor pescari, cel putin in aceasta zona.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

2 COMENTARII

  1. Locul cel mai recomandat acum in octombrie, pentru stiuca. Deoarece apa in lacuri este extrem de scazuta, stiuca se retrage in canale catre apa mai adanca. Unul din locurile ce tin stiuca este canalul Bogdaproste. Toata treaba sta sa vii devreme la pescuit pe acest canal, pana sa inceapa vanzoleala barcilor. Am prins o stiuca aici si ceva bibani grasani. Multa lume era la distractie la carasel si prindeau foarte bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Obținerea permisului de pescuit recreativ ANPA – ghid 2024

0
Practicarea pescuitului recreativ în habitatele piscicole naturale, cu excepția Rezervației Biosferei „Delta Dunării“, se realizează pe baza permiselor emise anual de ANPA și eliberate...

RECOMANDAM

Casa Vaida Mila 23

Casa Vaida – Mila 23

0