luni, 2 octombrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăPescuitLocuri pescuit Delta Dunarii - TulceaCanalul Sontea - intersectia cu Canalul Mila 35

Canalul Sontea – intersectia cu Canalul Mila 35

Canalul Sontea este foarte lung si este normal ca sa aiba o multitudine de locuri bune de pescuit. Nu cred ca exista vreun pescar de delta care sa nu aiba un loc al lui, bun si secret pe acest canal. Se poate pescui din barca dar si de pe mal. Se poate ajunge atat pe cale navigabila dar in unele locuri ca cel prezentat de noi (aproape de confluenta cu canalul Mila 35) se poate ajunge cu putina adrenalina si cu masina. Cea mai simpla intrare pe acest canal venind dinspre Tulcea este: canalul Mila 35 (imediat la stanga dupa stalpii de inalta tensiune de pe bratul Tulcea) apoi dreapta pe canalul Sontea. Ca specii de pesti: toate. Rar intalnit salaul.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Apus de soare delta dunarii

Apus de soare in Delta Dunarii – Video

0
Apusul de soare in Delta Dunarii este unul dintre cele mai frumoase momente pe care le poti trai in aceasta zona unica. In timp...

Pescuitul în luna octombrie

RECOMANDAM