sâmbătă, 2 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Lacul Chiril

Se spune in zona ca daca nu se prinde stiuca pe Isac, cu siguranta ai succes pe lacul Chiril. In cazul nostru nu s-a adeverit vorba. De pe lacul Isac unde prinsesem numai marlite ne-am indreptat catre Chiril. Dupa o mica aventura cu un plaur ce mai lasase loc de intrare in lac, cat sa treaca o barca am inceput sa dam la stiuca. Distractia a fost de scurta durata, retragandu-ne rapid impreuna cu celelalte barci deoarece vantul se intetise si exista riscul ca plaurul sa blocheze iesirea din lac. Ca locuri ce ne-au fost recomandate: golfuletele din partea dreapta a malului, cum intrii pe lac si centrul lacului.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

1 COMENTARIU

  1. parerea mea:ghiolul este frumos,dar si mai frumos cand se prinde peste,incercati si in partea stanga a malului unde sunt cateva golfulete atragatoare.eu am prins acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Obținerea permisului de pescuit recreativ ANPA – ghid 2024

0
Practicarea pescuitului recreativ în habitatele piscicole naturale, cu excepția Rezervației Biosferei „Delta Dunării“, se realizează pe baza permiselor emise anual de ANPA și eliberate...

RECOMANDAM