miercuri, 19 iunie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Lacul Chiril

Se spune in zona ca daca nu se prinde stiuca pe Isac, cu siguranta ai succes pe lacul Chiril. In cazul nostru nu s-a adeverit vorba. De pe lacul Isac unde prinsesem numai marlite ne-am indreptat catre Chiril. Dupa o mica aventura cu un plaur ce mai lasase loc de intrare in lac, cat sa treaca o barca am inceput sa dam la stiuca. Distractia a fost de scurta durata, retragandu-ne rapid impreuna cu celelalte barci deoarece vantul se intetise si exista riscul ca plaurul sa blocheze iesirea din lac. Ca locuri ce ne-au fost recomandate: golfuletele din partea dreapta a malului, cum intrii pe lac si centrul lacului.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

1 COMENTARIU

  1. parerea mea:ghiolul este frumos,dar si mai frumos cand se prinde peste,incercati si in partea stanga a malului unde sunt cateva golfulete atragatoare.eu am prins acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Porumbel gulerat – Columba palumbus

Porumbel gulerat – Columba palumbus

0
Generalitati: Este o specie de pasăre de talie medie, fiind mai mare decât porumbelul domestic.Descriere: (38 - 45 cm) . Penajul său general este...

RECOMANDAM