marți, 16 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Lacul Onofrei

Am ajuns pe acest lac in aproximativ 2,5 ore cu barca cu motor plecand dinspre Murighiol, dupa ce am strabatut lacurile Uzlina, Isac si canalele Isacov,Perivolovca .Intrarea in lac este pentru cunoscatorii zonei, acesul facandu-se pe un canal ingust. In octombrie, apa era extrem de limpede, vegetatia submersa aproape disparuse complet. Am tatonat fara succes malurile lacului (mic de altfel), unde se mai prezentau formatiuni mai concetrate de vegetatie submersa.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

3 COMENTARII

 1. Pentru ca ne-a fost solicitata localizarea lacului Onofrei, completam:
  Pe harti Lacul Onofrei este trecut: lacul (japsa) Lebedea sau Lebedencova

  Puncul de intrare din Perivolovca este (sper sa fie corect)

  45.096867 /
  29.306867

  Din Isac 3 se face stanga, pe Perivolovca, la aproximativ 600m pe stanga se afla o casa, apoi cateva sute de metrii pe dreapta se face intrarea prin stuf, destul de greu observabila.

 2. Am fost in 2006 pe acest lac impreuna cu mai multi amici, si pot sa spun ca am prins si am scapat cele mai frumoase stiuci 2-4 kg. chiar si una de aprox. 6kg. care a fost prinsa de barcangiu. Atat fauna cat si flora este superba in acest lac.

 3. Am fost pe acest lac in august 2010 si mi sa parut unu dintre cele mai frumoase lacuri din delta.Aici am reusit sa prind si cele mai multe stiuci si nu am fost dezamagit de dimensiunile acestora,ele fiind intre 2 si 4 kilograme.Merita vizitat acest lac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

icre de salau

Încheierea etapei de reintroducere a icrelor de șalău în Lacul Razim...

0
Pe 8 aprilie, campania anuală de repopulare a șalăului în complexul Razim-Sinoe, organizată de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), a ajuns la final....
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM

Hotel Wels din Baltenii de Sus Delta Dunarii

Hotel Wels

0