Am ajuns pe acest lac in aproximativ 2,5 ore cu barca cu motor plecand dinspre Murighiol, dupa ce am strabatut lacurile Uzlina, Isac si canalele Isacov,Perivolovca .Intrarea in lac este pentru cunoscatorii zonei, acesul facandu-se pe un canal ingust. In octombrie, apa era extrem de limpede, vegetatia submersa aproape disparuse complet. Am tatonat fara succes malurile lacului (mic de altfel), unde se mai prezentau formatiuni mai concetrate de vegetatie submersa.

DISTRIBUIȚI


Adaugat de: Redactia info-delta.ro
la 03/11/2010
Vizualizari 6147 ori

3 COMENTARII

 1. Am fost pe acest lac in august 2010 si mi sa parut unu dintre cele mai frumoase lacuri din delta.Aici am reusit sa prind si cele mai multe stiuci si nu am fost dezamagit de dimensiunile acestora,ele fiind intre 2 si 4 kilograme.Merita vizitat acest lac.

 2. Am fost in 2006 pe acest lac impreuna cu mai multi amici, si pot sa spun ca am prins si am scapat cele mai frumoase stiuci 2-4 kg. chiar si una de aprox. 6kg. care a fost prinsa de barcangiu. Atat fauna cat si flora este superba in acest lac.

 3. Pentru ca ne-a fost solicitata localizarea lacului Onofrei, completam:
  Pe harti Lacul Onofrei este trecut: lacul (japsa) Lebedea sau Lebedencova

  Puncul de intrare din Perivolovca este (sper sa fie corect)

  45.096867 /
  29.306867

  Din Isac 3 se face stanga, pe Perivolovca, la aproximativ 600m pe stanga se afla o casa, apoi cateva sute de metrii pe dreapta se face intrarea prin stuf, destul de greu observabila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole din sectiune

Va recomandam sa cititi

Aveti toate motivele sa alegeti Cormoran Resort

Cei care au vizitat Delta Dunarii, cu siguranta si-au promis ca se vor intoarce. Celor care nu au ajuns pana acum in acest loc minunat, le recomandam sa ajunga cat mai curand, iar CORMORAN RESORT, situat in satul Uzlina, este punctul de plecare spre toate zonele…

Impresii hotel Wels, Delta Dunarii

Cum a fost in minivacanta petrecuta la hotelul Wels din Baltenii de Sus, bratul Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii. Cand ne-a spus Georgian, realizatorul emisiunii "In Carlig", ca vom fi cazati la hotelul Wels nici nu mi-am facut probleme. Ceva in interiorul meu mi-a spus ca totul…