miercuri, 29 noiembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Mila 5 – Sfantu Gheorghe

Este vis-a-vis de ponton, se vede indicatorul cu ochiul liber de pe mal. Trebuie sa fii matinal sa prinzi loc pe malul opus al bratului, pentru ca sunt cateva locuri de dat. Si fiind pe malul opus localitatii, trebuie sa tocmesti de cu o zi inainte pe cineva sa te treaca cu barca. Unul din putinele locuri unde poti sa practici pescuitul direct in senalul navigabil de pe mal din aceasta zona. Personal, la mine nu a mers bine treaba in acel loc, dar unii vecini de suferinta au luat la rama neagra anghila! Norocul lor!


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Obținerea permisului de pescuit recreativ ANPA – ghid 2024

0
Practicarea pescuitului recreativ în habitatele piscicole naturale, cu excepția Rezervației Biosferei „Delta Dunării“, se realizează pe baza permiselor emise anual de ANPA și eliberate...

RECOMANDAM