3

Inca o serie din arhivele personale ale membrilor info-delta.ro, cu iesirile in Delta Dunarii. Fotografiile, de aceasta data color, sunt realizate intre anii 1997 – 2003.

Lungul drum cu pasagerul spre locul de campare

Poza de grup

Pregatiri pentru pescuit

Si ce mai pescuit …

De prin tabara

Se pregateste pranzul

 

DISTRIBUIȚI
Etichete: ,

3 COMENTARII

  1. Asta inseamna tinerete. Deja astazi ne gandim de 15 ori inainte sa plec in concediu. Daca nu e all inclusive, ne mai gandim. Din cauza asta tineretea e frumoasa.Puteai sa merg in vagauna, daca erai cu prietenii nu mai conta nimic. Eu nu am avut o gasca de genul asta. Inclusiv eu sunt o sclifosita, cand vine vorba de stat la cort. Eu traiesc acum prin fetele care canta folk si ar fi frumos sa veniti sa le vedeti. FRUMOASE POZE.

    • Gasca a facut totul! Am convins sa mearga cu noi prieteni ce nici nu concepeau sa stea la cort si sa manance „pe picior”. Un prieten ce s-a regasit astazi in pozele postate m-a sunat si mi-a spus ca i-au dat lacrimile cand si-a adus aminte de anii petrecuti impreuna in delta. Ar vrea sa dea timpul inapoi si sa fim iarasi singuri in delta, la cort, sa ne spalam in Dunare, sa dam la peste, sa doarma in iarba inalta, sa ne batem cu namol … Dar, din pacate acele vremuri nu se mai intorc, am ramas cu amintirile acelor minunate iesiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here