miercuri, 24 iulie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăArticole diverseCine doreste si ii face placere ... un nou www.info-delta.ro

Cine doreste si ii face placere … un nou www.info-delta.ro

A sosit vremea schimbarii asa ca dupa patru ani de online, am imbracat haine noi. Nu am schimbat doar aspectul siteului ci am adaugat si multe functii ce vin in sprijinul celor care cauta informatii despre Delta Dunarii si Dobrogea de Nord. Sunt multe noutati de ordin tehnic dar nu va obosim explicandu-va ce si cum, va spunem doar ca am revizuit o buna parte din materialele deja publicate, am adaugat altele noi cu sprijinul prietenilor nostri, am incarcat sute de fotografii noi, am incercat sa facem ca toata informatia stransa aici sa fie cat mai usor accesibila. Acolo unde a fost cazul am implementat harti Google, ba chiar am implementat un Ghid virtual bazat pe harta Google, unde gasiti laolalta toate locurile minunate descoperite de noi si prietenii nostri.

Blogul va fi frumos incorporat in site, pastrand toate articolele, comentariile voastre si fotografiile.

Forumul nu a mers, asa ca l-am dat uitarii, urmand sa implementam o solutie foarte faina in locul lui.

Mai este de lucru, asa ca va rugam sa aveti un pic de rabdare si sa fiti ingaduitori cu noi pana terminam si aceasta faza de metarmofoza. De fapt credem ca v-am obisnuit deja cu lucruri noi si frumoase ce apar periodic in site.

Nu ne oprim aici pentru ca vrem sa ramanem in continuare pentru voi resursa numarul 1 in materie de informatii despre Dobrogea de Nord si Delta Dunarii.

Si nu uitati, asteptam de la voi materiale si fotografii din Delta Dunarii. Nu va temeti, le gasim noi locul potrivit in minunata lume virtuala www.info-delta.ro.

 

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Influența presiunii atmosferice asupra hrănirii peștilor

0
Influența presiunii atmosferice asupra hrănirii peștilor este un subiect complex care implică multiple mecanisme și variabile. Înțelegerea modului în care presiunea atmosferică afectează comportamentul...

RECOMANDAM