marți, 16 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăCazare in Delta DunariiCasa Alexandru si Alexandra

Casa Alexandru si Alexandra

Casa Alexandru si Alexandra Mila 23 Delta DunariiStele: 3
Camere: 8
Locuri: 18
Adresa: –
Localitate: Mila 23
Telefon Receptie: 0749120009 sau 0763869400
Adresa web: Casa Alexandru si Alexandra

Casa Alexandru si Alexandra Mila 23 – Cazare, fotografii, localizare

Casa Alexandru si Alexandra este clasificată la 3 stele. Este o pensiune mică, de familie, curată, liniştită, are numai 8 camere, aflată chiar pe malul Dunării Vechi în mijlocul satului. Pe lângă piscina încălzită vă puteti bucura şi de o minunată grădină cu flori.
Pensiunea  Alexandru si Alexandra (3***) dispune de 2 camere triple (pat matrimonial şi pat single), 4 camere matrimoniale, 2 camere twin (două paturi). Camerele nu sunt foarte mari dar asigura tot confortul necesar,sunt dotate cu TV, AC, baie proprie bine dotată.
Camerele matrimoniale şi twin sunt la etajul 1 iar cele 2 triple sunt la mansardă. Accesul la etaje se face pe scară exterioară.
Dotări pensiune: centrală proprie şi panouri solare pentru încălzire şi apă caldă, salon restaurant şi terasă (mare), internet wireless, TV, şezlonguri de plajă, piscină încălzită, spatiu de joacă pentru copii, foişor.
Dotări camere: aer condiţionat, TV, WiFi. Toate ferestrele sunt protejate cu plase de ţânţari. La baie aveţi prosoape, săpun şi şampon.
Daniela şi Victor, proprietarii pensiunii, gătesc impecabil reţetele tradiţionale din peşte prospăt sau procesat (sărat, uscat, marinat). Salonul pensiunii are 50 de locuri, pentru grupuri mai mari putem face cazarea în 2 pensiuni separate iar tot grupul poate mânca pe terasa acestei pensiuni.
Curtea este micuţă dar foarte bine aranjată, aveţi la dispoziţie terasă unde se poate mânca sau savura un pahar de vin.
ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

3 COMENTARII

  1. Gazde excelente, mancare tradiționala foarte gustoasa, cu peste proaspăt. Excursii minunate prin agenția descopera delta Dunarii. Un sejur minunat! Recomand din inima!

  2. Aprecieri la superlativ! Ne-am intors acum cateva zile dupa un sejur minunat petrecut in Casa Alexandru si Alexandra, un loc minunat, linistit, confortabil si cu nenumarate posibilitati de preumblare in mirifica tara a apelor. Toata gratitudinea pentru ghidul si „gondolierul” nostru Dl. Iulian.Plin de cunostiinte atat in domeniul faunei cat si al florei.Bun povestitor si cunoscator al locurilor. Multumiri Dnei Viorica pentru minunea de masa de la Letea.Multumiri si lui Florin, care ne-a servit impecabil pe timpul sederii.Vom reveni cu siguranta. Toate cele bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

icre de salau

Încheierea etapei de reintroducere a icrelor de șalău în Lacul Razim...

0
Pe 8 aprilie, campania anuală de repopulare a șalăului în complexul Razim-Sinoe, organizată de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), a ajuns la final....
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM

Resort hotel cormoran uzlina delta dunarii

Resort Cormoran

0