duminică, 23 iunie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariConcurs "Poveste de Iarna" la Muzeul de Etnografie si Arta Populara Tulcea

Concurs „Poveste de Iarna” la Muzeul de Etnografie si Arta Populara Tulcea

Muzeul de Etnografie si Arta Populara din cadrul Institutului de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea, organizeaza, in perioada 5 ianuarie – 14 ianuarie 2011, concursul de creatie literara „POVESTE DE IARNA”.

Concursul se inscrie in activitatile din cadrul Parteneriatelor educaţionale incheiate in anul scolar 2010-2011 si se adreseaza elevilor din clasele a III-a si a IV-a. Lucrarile, in versuri sau proza, se vor preda la sediul din strada 9 Mai, nr. 2 pâna vineri, 14 ianuarie 2011.

Decernarea premiilor se va desfasura la sediul muzeului, in perioada 24-28 ianuarie 2011, in cadrul atelierului pedagogic „POVESTE DE IARNA”.

Pentru informaţii suplimentare va puteţi adresa la sediul Muzeului de Etnografie si Arta Populara, Str. 9 Mai, nr. 2, tel. 0240-51.62.04 (coordonator activitaţi pedagogice – muzeograf Iuliana Titov).

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Porumbel gulerat – Columba palumbus

Porumbel gulerat – Columba palumbus

0
Generalitati: Este o specie de pasăre de talie medie, fiind mai mare decât porumbelul domestic.Descriere: (38 - 45 cm) . Penajul său general este...

RECOMANDAM