vineri, 24 mai 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariDespre zonele piscicole concesionate din Delta Dunarii - 2016

Despre zonele piscicole concesionate din Delta Dunarii – 2016

Buna ziua, Urmare adresei dumneavoastră înregistrată la A.R.B.D.D sub nr. 14021/13.07.2016, vă comunicăm următoarele informaţii solicitate:
În prezent resursa piscicolă din zonele valorificabile economic ale domeniului public de interes național situate în perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării a fost concesionată societăţii SC RADUTA SPORTING TOURS SRL în baza contractului de concesiune nr 1254/18.08.2003 pentru zona Braț Chilia km40-km 0 si prelungit, până în anul 2018.
Delimitarea zonelor concesionate este stabilită în contractele de concesiune şi caietele de sarcini astfel:
• Zona concesionata Brat Chilia Km 40-Km 0 este delimitată de următoarele limite geografice:

-la est km 0

-la vest braţul Babina

Zona concesionată include braţele Babina şi Cernovca, ostroavele Babina şi Cernovca, braţul Musura până la vărsarea sa în golful Musura, canalul de centură al amenajării piscicole Popina, precum şi canalele Cardon, Sondei şi Sfiştofca.

Totodata va aducem la cunostinta ca pentru zona Complex Matiţa-Merhei – zona care a fost concesionata, societatea SC RĂDUŢĂ SPORTING TOURS SRL a fost NOTIFICATA de mai multe ori, în conformitate cu prevederile contractului de concesiune pentru activarea prevederilor contractuale, în spetă interzicerea accesului concesionarului la resursa piscicolă atribuită prin concesiune, precum si rezilierea de drept a contractului de concesiune. În prezent suntem în procedura de preluare a zonei concesionate.

• Zona Matiţa-Merhei este delimitată de următoarele limite geografice:

-la nord zona strict protejata Roşca –Buhaiova

-la est zona strict Protejată Letea

-la vest canal Rădăcinoasele

-la sud canal de legătură între Lung şi canal Domnica

Zona include şi canalul ocolitor de la amenajările piscicole Chilia care face legăura între Braţul Cernovca şi Complexul Matiţa Merhei.

Sursa: raspuns solicitare ARBDD

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

3 COMENTARII

  1. Cum naiba a fost eliberata concesiunea pe apa de graniata , stiind ca niciodata senalul de granita nu este trasat corect si fara dubii . Mai mult , au dat autoritatile in paza pestele care inoata si pe la ucraineni , care pescuies cand vor? . Adica , daca obtin acte de la ucraineni , pot pescui fara grija in pestele lui Raduta . In rest , ca totdeauna , daca cineva isi pune mintea , poate gasi hibe in contract si poate cere in instanta anularea lui , cum cred ca si trebuie incercat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

muzeul ivan patzaichin mila 23

Muzeul Ivan Patzaichin din Mila 23, Delta Dunarii

0
Muzeul Ivan Patzaichin – Centru de Inovare Comunitară, construit pe locul casei părinților lui Ivan Patzaichin din satul Mila 23, omagiază realizările excepționale ale...

RECOMANDAM

Casa Vaida Mila 23

Casa Vaida – Mila 23

0