duminică, 26 iunie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariExpo Aventuri editia de toamna 2012

Expo Aventuri editia de toamna 2012

Expo Aventuri la pescuit si vanatoare 2012, editia a X-a,  30 august – 2 septembrie 2012, Piata Constitutiei

Aflat la a zecea editie, Expo Aventuri la pescuit si vanatoare este cel mai complex eveniment dedicat pescuitului sportiv, vanatorii si activitatilor outdoor din Romania.

Expo Aventuri se adreseaza atat pescarilor si vanatorilor amatori si profesionisti cat si companiilor care activeaza in industria de pescuit si in pietele adiacente.

Evenimentul are două componente:

  • Expozitie cu vanzare
  • Demonstratii sustinute de profesionisti.

Durata targului este de 4 zile.

Dintre expozantii care au confirmat deja participarea, mentionam Mim Team, Normark, Givadi, Energofish, Tapel Sibiu, Decoratex, Senzor, Marine Life, Pescuitshop.ro, Orizo Sport, Zimbria, Karma Protect, Ivamod, AG Comexim, Magic Bait, Barcuta.ro, Porsche Romania, Huntdecor.ro, Abrevis, Fiskars, Silver Hook, Pepe Carp Baits, Quest Baits, Carpdiscount, Cramele Oprisor etc.

Pentru mai multe detalii vizitati expoaventuri.ro

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

3 COMENTARII

  1. Daca ati incerca sa improspatati evenimentul cu ceva nou, ar fi excelent. Cred ca blogurile si mediile sociale online au o mare putere de impulsionare tocmai prin caracterul lor avangardist. Nimeni nu indrazneste la evenimente de genul acesta sa puna degetul pe rana: nivelul actual al fondului piscicol public este la un nivel dezastruos, daca nu in colaps, oricum foarte aproape. Scule de pescuit vom gasi sa cumparam intotdeauna daca sunt bani, dar nu ne putem uita la ele in sufragerie la infinit.

  2. Nivelul dezvoltarii pescuitului sportiv in Romania se vede si dupa numarul si amploarea targurilor de pescuit. Oricum, de apreciat efortul anual al celor de la AvP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Noul cuantum al amenzilor in Delta Dunarii – proiect Hotarare de...

0
Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a publicat pe site-ul sau proiectul de Hotarare a Guvernului privind actualizarea cuantumului amenzilor prevazute la art. 13 din Legea...