luni, 4 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariExpo Aventuri editia de toamna 2013

Expo Aventuri editia de toamna 2013

Editia a XII-a a Expo Aventuri la pescuit si vanatoare – toamna 2013 va avea loc in perioada 3 – 6 octombrie 2013, in Piata Alba Iulia din Bucuresti.

Pentru acesta editie s-a decis mutarea evenimentului in Piata Alba Iulia, tot pe Bulevardul Unirii. Este vorba chiar de rondul central al pietei, unde se gasesc acum o parcare si un spatiu gol.

Expoziția reprezintă practic o ultimă oportunitate semnificativă a anului de a “înțepa” echipamente și scule de pescuit la prețuri discontate, iar asta datorită lichidărilor de stocuri cu care expozanții ne-au obisnuit de la edițiile anterioare.

La acestă ediție deja și-au confirmat prezenta și vor fi alături de noi, sub același acoperiș: EnergoFish, Claumar Pescar, Mim Team, Normark/Total Fishing, Peapa.ro, Abrevis, Relax Spinning, Senzor, Fiskars, barcuta.ro, Orizo, Pescuitshop.ro, Tapel, Decoratex, Ivamod, etc

Așadar, de joi, 3 octombrie, până duminică, 6 octombrie, porțile celui mai mare târg dedicat pescuitului sportiv din România, Expo Aventuri la pescuit și vânătoare 2013 – ediția de toamnă, vor fi deschise zilnic.

Programul: zilnic în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Pagina evenimentului: http://www.expoaventuri.ro/expo-aventuri-la-pescuit-si-vanatoare-toamna-2013/

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Pescuitul în luna decembrie

0
Despre pescuitul în luna decembrie. Luna decembrie aduce cu sine temperaturi scăzute și condiții reci în mediul acvatic, iar pescuitul poate deveni o provocare...

RECOMANDAM