joi, 18 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariExpozitie ICEM Tulcea „Scoala noastra, istoria noastra”

Expozitie ICEM Tulcea „Scoala noastra, istoria noastra”

La inceputul lunii mai 2010, Muzeul de Istorie si Arheologie din cadrul Institutului de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea va realiza o expozitie temporara intitulata sugestiv „Scoala noastra, istoria noastra”.

Ineditul manifestarii culturale consta in faptul ca se doreste o participare semnificativa a comunitatii locale la consistenta demersului expozitional prin participarea acesteia cu diferite piese si obiecte de uz scolar din perioada 1900-1980. Se vizeaza astfel organizarea unei expozitii temporare inedite cu tulceni, pentru tulceni.

Orice persoana interesata care detine si doreste sa doneze sau sa incredinteze in custodie piese si obiecte de uz scolar din perioada amintita, este asteptata sa se alature echipei de realizare a expozitiei. Avem in vedere: rechizite scolare diverse (caiete, tocuri, penite, stilouri, calimari, penare, numaratori, abace, etc.), ghiozdane vechi, manuale, fotografii-document, diplome, foi matricole, carnete de note, uniforme scolare din toate ciclurile de invatamânt intregi sau partiale, matricole, trese, insigne, centuri, embleme, cravate, etc. Perioada de colectare a pieselor este 15 februarie – 15 aprilie 2010.

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Serviciului Relatii Publice, Management Proiecte Europene si Documentare din cadrul Institutului de Cercetari Eco-Muzeale sau direct la sediul Muzeului de Istorie si Arheologie (tel. 0240 / 51.36.26).

Persoane de contact in vederea preluarii pieselor sunt: Lacramioara Manea (Tel. 0746 107478) si Camelia Geambai (Tel. Tel. 0743 146759).

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

delta dunarii fotografie drona

Delta Dunarii vazuta din drona – Galerie fotografii

0
Descoperă frumusețea Deltei Dunării cu o galerie de fotografii aeriene realizate cu drona. Fiecare imagine surprinde peisaje spectaculoase, de la canale întortocheate la habitate...
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM

Hotel Wels din Baltenii de Sus Delta Dunarii

Hotel Wels

0