joi, 30 iunie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariFestivalul International de Film Independent „Anonimul” – Sfantu Gheorghe

Festivalul International de Film Independent „Anonimul” – Sfantu Gheorghe

Nu mai este mult si va incepe cea de-a sasea editie a Festivalului International de Film Independent „Anonimul”. Acesta va avea loc intre 10 si 16 august, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii.

In aceasta editie a manifestarii vor fi poiectate 7 lungmetraje si 42 de titluri in sectiunile dedicate scurtmetrajelor de animatie si de fictiune: 24 de scurtmetraje de fictiune ( dintre care 9 romanesti), respectiv 18 scurtmetraje de animatie, premiul pentru fiecare dintre aceste doua categorii fiind de o mie de dolari.

Pelicula „Cealalta Irina” in regia lui Andrei Gruzsniczki este singura pelicula romaneasca din competitia de lungmetraj a Festivalului.

Juriul va fi chiar publicul care va fi prezent la Festival, intre 10 si 16 august, la Sfantu Gheorghe, votul spectatorilor urmand sa decida cui ii vor reveni marele premiu si distinctiile celorlalte sectiuni.

Festivalul se va desfasura in salile complexului Green Village din Sfantu Gheorghe, unde accesul se va face pe baza de invitatii, iar seara, dupa orele 20.30 in spatiul de campare a Complexului Dolphin Camping, unde filmele din competitie vor fi proiectate pe un ecran gigant, accesul fiind liber.

 

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Noul cuantum al amenzilor in Delta Dunarii – proiect Hotarare de...

0
Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a publicat pe site-ul sau proiectul de Hotarare a Guvernului privind actualizarea cuantumului amenzilor prevazute la art. 13 din Legea...