vineri, 22 septembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariFestivalul International de Film Independent „Anonimul” – Sfantu Gheorghe

Festivalul International de Film Independent „Anonimul” – Sfantu Gheorghe

Nu mai este mult si va incepe cea de-a sasea editie a Festivalului International de Film Independent „Anonimul”. Acesta va avea loc intre 10 si 16 august, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii.

In aceasta editie a manifestarii vor fi poiectate 7 lungmetraje si 42 de titluri in sectiunile dedicate scurtmetrajelor de animatie si de fictiune: 24 de scurtmetraje de fictiune ( dintre care 9 romanesti), respectiv 18 scurtmetraje de animatie, premiul pentru fiecare dintre aceste doua categorii fiind de o mie de dolari.

Pelicula „Cealalta Irina” in regia lui Andrei Gruzsniczki este singura pelicula romaneasca din competitia de lungmetraj a Festivalului.

Juriul va fi chiar publicul care va fi prezent la Festival, intre 10 si 16 august, la Sfantu Gheorghe, votul spectatorilor urmand sa decida cui ii vor reveni marele premiu si distinctiile celorlalte sectiuni.

Festivalul se va desfasura in salile complexului Green Village din Sfantu Gheorghe, unde accesul se va face pe baza de invitatii, iar seara, dupa orele 20.30 in spatiul de campare a Complexului Dolphin Camping, unde filmele din competitie vor fi proiectate pe un ecran gigant, accesul fiind liber.

 

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

lacul lumina delta dunarii

Lacul Lumina – loc de pescuit in Delta Dunarii

0
Lacul Lumina din Delta Dunarii este un loc excelent pentru pescuit, cu o mare varietate de pești, cum ar fi știuca, crapul, somnul și...

Pescuitul în luna octombrie

Bancuri cu pescari

Bancuri haioase cu pescari

RECOMANDAM

Hotel Wels din Baltenii de Sus Delta Dunarii

Hotel Wels

0