marți, 5 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariHai sa dam mana cu mana – concurs organizat de catre ICEM...

Hai sa dam mana cu mana – concurs organizat de catre ICEM Tulcea

Institutul de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea anunta desfasurarea concursului „Hai sa dam mana cu mana!”

Cu ocazia aniversarii a 154 de ani de la infaptuirea Unirii Principatelor Romane, Muzeul de Istorie si Arheologie organizeaza joi, 24 ianuarie 2013, ora 11.00, la sediul din Parcul Monumentul Independentei, concursul intitulat „Hai sa dam mana cu mana!”

Elevi din clasele a IV-a de la Liceul Teoretic „Ion Creanga”, Liceul de Arte „George Georgescu”, Scoala Gimnaziala „Alexandru Ciucurencu”, Scoala „Nifon Balasescu”, Scoala „I.L. Caragiale” si Scoala Gimnaziala „Constantin Gavenea”din Tulcea, coordonati de doamnele invatatoare Chistruga Valea, Gheorghe Maria, Parciog Viorica, Lazar Valeria, Boitan Nicoleta, Ciulei Minodora, Enciu Gabriela si Talpau Carmen isi vor dovedi spiritul de competitie si cunostintele privind diverse aspecte legate de Unirea Principatelor Romane si a personalitatilor care au contribuit la realizarea acestui act istoric, in special cea a domnitorul Alexandru Ioan Cuza.

Premiile sunt oferite prin bunavointa firmei SC Gorgona Design SRL.

Informatii suplimentare la: Muzeul de Istorie si Arheologie, tel: 0240 513626

UPDATE: La acţiune au participat sapte echipaje formate din elevi ai claselor a IV-a de la Liceul Teoretic „Ion Creanga”, Liceul de Arte „George Georgescu”, Scoala Gimnaziala „Alexandru Ciucurencu”, Scoala „Nifon Balasescu”, Scoala „I.L. Caragiale” si Scoala Gimnaziala „Constantin Gavenea” din Tulcea, coordonaţi de doamnele invaţatoare Chistruga Valea, Gheorghe Maria, Parciog Viorica, Lazar Valeria, Boitan Nicoleta, Ciulei Minodora, Enciu Gabriela si Talpau Carmen.

Premiul I a fost castigat de echipajul clasei a IV-a A de la scoala Constantin Gavenea, coordonați de doamnele invațatoare Enciu Gabriela si Talpau Carmen (Osipov Alexandru, Diacu Ana Maria, Caragea Ana Maria, Gheorghe Mihai).

Locul al II-lea a fost ocupat de echipajul clasei a IV-a C de la Scoala I.L. Caragiale, coordonat de doamna invațatoare Ciulei Minodora (Manolache Carmen, Gavriliuc Anda, Moraru Oana, Hagiu Mariana, Butuc Rares).

Premiul al III-lea a revenit echipei clasei a IV-a A de la Liceul Teoretic Ion Creanga, coordonat de doamna invațatoare Valea Chistruga (Acsente Cristina, Ilie Ruxandra Nicoleta, Manole Alexandra Valentina, Ordeanu Constantin, Sava Adelina Elena).

Premiile au fost oferite tuturor participanților prin bunavoinţa firmei SC Gorgona Design SRL Bucuresti.

 

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Pescuitul în luna decembrie

0
Despre pescuitul în luna decembrie. Luna decembrie aduce cu sine temperaturi scăzute și condiții reci în mediul acvatic, iar pescuitul poate deveni o provocare...

RECOMANDAM