duminică, 23 iunie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariInvitatie la evenimentul cultural Tulcea - oras multietnic si multicultural

Invitatie la evenimentul cultural Tulcea – oras multietnic si multicultural

Institutul de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea, institutie publica de cultura aflata sub patronajul Consiliului Judetean Tulcea, organizeaza, la sediul Muzeului de Istorie si Arheologie (Parcul Monumentul Independentei), evenimentul cultural: „TULCEA – oras multietnic si multicultural”.

Inclus in programul manifestarilor judetene organizate cu prilejul sarbatoririi „Zilei Dobrogei – 14 Noiembrie„, evenimentul va debuta la ora 12:30 cu doua lansari de carte: Revista Peuce S.N., vol. VIII si Noviodunum. Sapaturi 1995-2009 – dr. Victor Henrich Baumann.

In programul evenimentului este inclusa si o sesiune de comunicari stiintifice la care vor sustine prelegeri specialisti in istorie si arheologie sau invitati din partea comunitatilor etnice locale (dr. Stanica Aurel, dr. Victor Henrich Baumann, Madalina Lasca Voinea, Nadia Casian, Natalia Pavlov, etc).

Evenimentul va fi incheiat de un program artistic oferit de ansamblurile participante la manifestare:

  • Ansamblul Lotca, Maladti Necrasovti;
  • Ansamblul Rromano Ilo;
  • Ansamblul Tuna;
  • Ansamblul Zadunaiska Sici;
  • Ansamblul Daima;
  • Ansamblul Elpis.

Va asteptam la sediul Muzeului de Istorie şi Arheologie (Parcul Monumentul Independenţei), duminica, 14 noiembrie 2010, orele 12:30.

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Muzeului de Istorie si Arheologie, tel: 0240 513626, sau la sediul Institutului de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea, tel: 0240 513231.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Porumbel gulerat – Columba palumbus

Porumbel gulerat – Columba palumbus

0
Generalitati: Este o specie de pasăre de talie medie, fiind mai mare decât porumbelul domestic.Descriere: (38 - 45 cm) . Penajul său general este...

RECOMANDAM