1

“Opaaaa! Au venit IN SFARSIT baietii cu peste in juvelnic!” A se remarca tonalitatea folosita de minunatele noastre sotii dar si accentul pus pe anumite cuvinte din propozitie.

Am trecut rapid si peste celelate remarci de-a dreptul rautacioase din partea consoartelor si contempland in zare am decis ca si in ziua urmatoare sa vizitam pestii de la Turcoaia.

Asadar si prin urmare, cu noaptea in cap, adica dupa ce ne-am baut cafelele, am luat micul dejun, am pregatit porumbul pentru nadit, am mai trebaluit una alta prin curte, deci dupa cum spuneam dis de dimineata, adica pe la orele 12.00 am decolat.

Locul pe balta ne astepta. Nu am ezitat si am preparat nada inventata de nu mai stiu ce campion, am adaugat porumb crud din gardina de la soacra-mea si porumb fiert de catre nevasta-mea.

Am intins acelasi numar de undite ca si in ziua precedenta adica cate doua. In 30 de minute s-a dat startul la proba de caras viteza pe pista de la Turcoaia in paralel cu cea de eliberare ciortanica. Caraselul a fost standard, mai mic ca palma si mult, mult de tot. Atat de mult incat m-am plictisit sa-l mai prind. Atat de mult incat am lasat numai o undita la apa. Platica a fost mica si rara asa ca a fost descalificata si s-a intors la loc in balta.

La 19.00 am terminat partida de pescuit, o partida memorabila cum se intampla o data pe an probabil.

Informatii partida de pescuit:

  • Locatie: balta Turcoaia
  • Taxa pescuit 50 lei / 12 ore
  • Taxa auto 50 lei
  • Specii prinse: caras, platica, ciortanica.
  • Cantitatea: fara numar, fara numar 🙂
DISTRIBUIȚI
Etichete: ,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.