miercuri, 22 mai 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformari"OAMENII DELTEI 2010" la Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii

„OAMENII DELTEI 2010” la Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii

Institutul de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea, prin Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii Tulcea, va fi gazda inchiderii Campaniei Oamenii Deltei 2010. Campania, inceputa in anul 2008, este rezultatul parteneriatului intre Televiziunea Romana, care a intins o mana catre locuitorii Deltei si Asociatia Casiana.

Evenimentul va fi transmis joi, 6 ianuarie 2011, in direct, de Televiziunea Romana (programele TVR1 si TVR i), incepand cu ora 9:10, in cadrul emisiunii REPERE SACRE.

Reamintim tuturor celor care doresc sa faca o bucurie copiilor din Delta Dunarii, ca inca mai pot veni la CMEDD – Acvariu Tulcea, pentru a dona o jucarie, o carte sau rechizite scolare, in cadrul campaniei „Fii si tu un Mos Craciun !” derulata de ICEM Tulcea in perioada 10 decembrie 2010 – 5 ianuarie 2011.

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Centrului Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, Tel/fax 0240 51.58.66, 0340 10.56.52.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Canal Obretinciuc – Obretinul Mic

0
Canalul ce face legatura intre lacul Obretinciuc - Lacul Obretinul Mic din Delta Dunarii. Galerie fotografii Canal Obretinciuc - Obretinul MicLocalizare pe harta Canal Obretinciuc...

RECOMANDAM