duminică, 23 iunie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariPentru copii tulceni, ateliere de pictura la Casa Avramide

Pentru copii tulceni, ateliere de pictura la Casa Avramide

Începând cu luna februarie, Casa Avramide din str. Progresului nr.32 va fi gazdă primitoare pentru copiii și elevii iubitori de artă și dornici să învețe a picta. Funcție de vârstă și preferințe, cei mai tineri tulceni sunt invitați să aleagă unul din PACHETELE numele a trei pictori români celebri.

1. PACHETUL NICOLAE DĂRĂSCU se adresează preșcolarilor, școlarilor mici și celor din ciclul gimnazial și îi invită la joacă nelimitată în fiecare zi în intervalul orar 10:00 – 22:00.

SERVICII INCLUSE: se asigură supravegherea copiilor/ îndrumări generale și creioane colorate, planșe, acuarele, pensule; la cerere se poate solicita un anumit tip de desen imprimat ce se dorește a se picta.

Nu necesită programare. Preț: 5 lei/participant

2. PACHETUL ALEXANDRU CIUCURENCU se adresează preșcolarilor, școlarilor mici și celor din ciclul gimnazial și le oferă o lecție specifică de pictură/desen în sistem organizat în parteneriat cu unitățile de învățământ din municipiul sau județul Tulcea

SERVICII INCLUSE: se asigură creioane colorate, planșe, acuarele, pensule; la cerere se poate solicita un anumit tip de desen imprimat pentru întreaga clasă în format A4 sau A3 (sau pentru grupe de lucru în format A1); lecția este coordonată de un specialist de la Muzeul de Artă.

Necesită programare și protocol de parteneriat cu unitatea școlară de la care provine clasa de elevi. DACĂ VĂ INTERESEAZĂ ACEST PACHET, LUAȚI LEGĂTURA CU CADRELE DIDACTICE DE LA ȘCOLILE UNDE ÎNVAȚĂ COPII DUMNEAVOASTRĂ PENTRU A ÎNCHEIA PROTOCOALELE DE PARTENERIAT.

Preț: 5 lei/participant

3. PACHETUL NICOLAE TONITZA se adresează categoriilor de vârstă 4-8 ani, respectiv 8 – 12 ani și oferă o lecție specifică de pictură/desen în sistem organizat, în zilele de MARȚI ȘI JOI, ORELE 17:00, începând cu data de 13 februarie 2014.

SERVICII INCLUSE: se asigură creioane colorate, planșe, acuarele, pensule; la cerere se poate solicita un anumit tip de desen imprimat în format A4 sau A3 (sau pentru grupe de lucru în format A1); lecția este coordonată de un specialist de la Muzeul de Artă.

Necesită programare la e-mail: atelieruldepictura32 @yahoo.com.

Preț: 10 lei/participant

Pentru acest pachet există posibilitatea încheierii unui abonament lunar: 30 lei pentru luna februarie și 40 lei din luna martie care oferă posibilitatea de a participa toate atelierele coordonate (marți și joi) și acces nelimitat la PACHETUL NICOLAE DĂRĂSCU.

BILETELE ȘI ABONAMENTELE SE POT PROCURA ÎN MOMENTUL PARTICIPĂRII LA EVENIMENT (RESPECTIV LA PRIMUL EVENIMENT – în cazul abonamentelor). Participările vor fi confirmate de reprezentanții Muzeului de Artă.

Relații suplimentare la tel. 0240 513249

 

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Porumbel gulerat – Columba palumbus

Porumbel gulerat – Columba palumbus

0
Generalitati: Este o specie de pasăre de talie medie, fiind mai mare decât porumbelul domestic.Descriere: (38 - 45 cm) . Penajul său general este...

RECOMANDAM