joi, 18 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariSarbatoarea Pastelui in ochii copiilor - Concurs national de creatie plastica

Sarbatoarea Pastelui in ochii copiilor – Concurs national de creatie plastica

Muzeul de Etnografie si Arta Populara din cadrul Institutului de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea, in parteneriat cu Biblioteca Judeteana „Panait Cerna” Tulcea, institutii publice aflate in subordinea Consiliului Judetean Tulcea, organizează, în perioada 7 aprilie – 31 mai 2011, CONCURSUL NAŢIONAL de lucrări de creaţie plastică, decorativă şi/sau ouă încondeiate: „SĂRBĂTOAREA PAŞTELUI ÎN OCHII COPIILOR”.

Concursul, aflat la a doua ediţie, se înscrie în activităţile educaţionale desfăşurate de cele două instituţii, şi se adresează preşcolarilor şi elevilor din întreaga ţară. Date despre înscriere, jurizare şi premiere sunt prezentate detaliat în Regulamentul Oficial al concursului ataşat prezentului comunicat.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la sediul Muzeului de Etnografie şi Artă Populară, Str. 9 Mai, nr. 2, tel. 0240-51.62.04 (coordonator activităţi pedagogice – muzeograf Iuliana Titov) sau la sediul Bibliotecii Judeţene „Panait Cerna” Tulcea, str. Isaccei, nr. 20.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

delta dunarii fotografie drona

Delta Dunarii vazuta din drona – Galerie fotografii

0
Descoperă frumusețea Deltei Dunării cu o galerie de fotografii aeriene realizate cu drona. Fiecare imagine surprinde peisaje spectaculoase, de la canale întortocheate la habitate...
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM