vineri, 24 mai 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariSustine biodiversitatea si castiga un prieten

Sustine biodiversitatea si castiga un prieten

Cu ocazia sarbatoririi Zilei Internationale a Biodiversitatii si a Zilei Europene a Parcurilor, in data de 23 mai 2012, Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) va organiza o Masa Rotunda ce se va desfasura sub motto-ul: „Sustine biodiversitatea si castiga un prieten!”, cu participarea membrilor Consiliului Stiintific al Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii si a reprezentantilor institutelor de cercetare si a institutiilor de mediu locale.  Actiunea se va desfasura intre orele 11:00 – 14:00, la sala de conferinte a hotelului Esplanada, etajul 7, din Tulcea.

Recunoscuta pe plan mondial datorita bogatiei de specii gazduite, Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, este zona umeda de importanta internationala pe lista Conventiei Ramsar, patrimoniu natural de valoare universala exceptionala si rezervatie a biosferei in cadrul Programului MAB- UNESCO.

Actiunea ofera oportunitatea participantilor de a purta discutii libere pe motto-ul propus si pe temele promovate anul acesta pentru Ziua Internationala a Biodiversitatii: „Biodiversitatea Marina” si Ziua Europeana a Parcurilor: “Priveste cerul. Atinge un copac. Simte aerul. Regaseste-te.” Aceasta tematica intentioneaza sa inspire oamenii sa se bucure de natura si sa aprecieze bogatiile naturale din propriile lor tari si din toata Europa, sa-i sensibilizeze fata de problemele de mediu si sa creasca gradul de implicare in actiuni concrete de protejare a biodiversitatii.

Comunicat presa ARBDD – 16.05.2012

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

muzeul ivan patzaichin mila 23

Muzeul Ivan Patzaichin din Mila 23, Delta Dunarii

0
Muzeul Ivan Patzaichin – Centru de Inovare Comunitară, construit pe locul casei părinților lui Ivan Patzaichin din satul Mila 23, omagiază realizările excepționale ale...

RECOMANDAM