miercuri, 29 noiembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariSustine biodiversitatea si castiga un prieten

Sustine biodiversitatea si castiga un prieten

Cu ocazia sarbatoririi Zilei Internationale a Biodiversitatii si a Zilei Europene a Parcurilor, in data de 23 mai 2012, Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) va organiza o Masa Rotunda ce se va desfasura sub motto-ul: „Sustine biodiversitatea si castiga un prieten!”, cu participarea membrilor Consiliului Stiintific al Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii si a reprezentantilor institutelor de cercetare si a institutiilor de mediu locale.  Actiunea se va desfasura intre orele 11:00 – 14:00, la sala de conferinte a hotelului Esplanada, etajul 7, din Tulcea.

Recunoscuta pe plan mondial datorita bogatiei de specii gazduite, Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, este zona umeda de importanta internationala pe lista Conventiei Ramsar, patrimoniu natural de valoare universala exceptionala si rezervatie a biosferei in cadrul Programului MAB- UNESCO.

Actiunea ofera oportunitatea participantilor de a purta discutii libere pe motto-ul propus si pe temele promovate anul acesta pentru Ziua Internationala a Biodiversitatii: „Biodiversitatea Marina” si Ziua Europeana a Parcurilor: “Priveste cerul. Atinge un copac. Simte aerul. Regaseste-te.” Aceasta tematica intentioneaza sa inspire oamenii sa se bucure de natura si sa aprecieze bogatiile naturale din propriile lor tari si din toata Europa, sa-i sensibilizeze fata de problemele de mediu si sa creasca gradul de implicare in actiuni concrete de protejare a biodiversitatii.

Comunicat presa ARBDD – 16.05.2012

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Obținerea permisului de pescuit recreativ ANPA – ghid 2024

0
Practicarea pescuitului recreativ în habitatele piscicole naturale, cu excepția Rezervației Biosferei „Delta Dunării“, se realizează pe baza permiselor emise anual de ANPA și eliberate...

RECOMANDAM