marți, 29 noiembrie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariTargul de Turism al Romaniei

Targul de Turism al Romaniei

Romexpo organizeaza in perioada 31 martie – 03 aprilie 2011, in Pavilionul Central din Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti, cea de-a XXV–a editie a Targului de Turism al Romaniei.

TTR primavara 2011 reuneste un numar de peste 150 de firme din 21 de tari, pe o suprafata de peste 5000 mp, cu un grad de internationalizare de aproape 50%.

O serie de manifestari conexe, unele in premiera pentru Romania, pe care organizatorii le-au pregatit special pentru a aniversa cea de-a XXV-a editie, prezinta publicului larg si publicului specialist o noua perspectiva a Romaniei si a turismului romanesc.

„Salbatic.Nocturn.Traditional” expozitie de arta fotografica intr-un format in premiera pentru Romania, prezinta publicului o alta imagine a Romaniei, prin cele 3 sectiuni ale sale: fotografie wildlife, fotografie „Romania noaptea” si fotografie etnografica.

In premiera pentru Targul de Turism al Romaniei, publicul se va putea bucura de un Parc de Aventura organizat impreuna cu Asociatia Turistica Ghizii Romaniei. O aventura in inima Bucurestiului condimentata cu o tiroliana, Omul Păianjen, podul indian si un panou de alpinism.

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Pescarusul cu picioare galbene

Pescarusul cu picioare galbene – Larus michahellis

0
Generalitati: Pescarusul cu picioare galbene este o pasare de talie mare intalnita in apropierea baltilor, a lacurilor si de-a lungul litoralului.Descriere: (52-58 cm) Anvergura...
canalul perivolovca din delta dunarii

Canalul Perivolovca