sâmbătă, 13 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariTargul expo pescuit 2015 editia de primavara

Targul expo pescuit 2015 editia de primavara

Editia de primavara a celui mai mare targ de pescuit din tara reuneste intr-un singur loc cei mai mari importatori si producatori, dar si cele mai mari magazine cu echipament de profil. La fel ca editiile anterioare, evenimentul aduce zeci de mii de modele de scule si accesorii pentru impatimitii de pescuit, sute de marci şi produse prezentate in premiera. Nu vor lipsi, desigur, ofertele promotionale.

A XV-a editie a Expo Pescuit pur si simplu incepe joi, 19 martie, in Piata Constitutiei, chiar in fata Casei Poporului!

Printre expozantii prezenti la Expo pescuit pur si simplu se numara firme importante, recunoscute de iubitorii pescuitului, cum ar fi: Mim Team, Energofish, Normark/Total Fishing, Mille Maistro, Peapa.ro, Abrevis, Senzor, Fiskars, Fisela, Meet Carp, Relax Spinning, Carping Club, MG Special Carp, Pepe Carp si multi altii.

Doar aici se pot intalni cele mai ravnite marci de pescuit intr-un singur loc: Shimano, Lamiglas, Maver, Fox, Salmo, Sufix, Jaxon, JRC, Rapala, Haldorado, Owner, PB Products, Benzar, Sakura, Sebile, Dynamite Baits, Carping, Cormoran, Daiwa, Big Hammer, Gamakatsu, Maver Carp UK, Lake Fork, Carp Zoom, River2Sea, Korda, Cralusso, Sportex, PB Products, CPK Baits, Mivardi etc.

Evenimentul, cel mai mare din tara in categoria sa, are loc in Piata Constitutiei, Bucuresti, chiar in fata Casei Poporului, in perioada 19 – 22 martie. Programul de vizitare este intre orele 10 si 18, iar pretul biletului este de 10 lei, printre putinele lucruri care si-au pastrat pretul si valoarea din 2009. Copiii sub 12 ani au acces gratuit.

La fel ca la fiecare editie, vizitiatorii au ocazia sa participe la tombola targului, unde pot castiga scule, accesorii de pescuit si momeli. Evenimentul este organizat de revista Pescuit pur si simplu (fosta Aventuri la pescuit), revista numărul 1 de pescuit din România!

Sursa www.expoaventuri.ro

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

icre de salau

Încheierea etapei de reintroducere a icrelor de șalău în Lacul Razim...

0
Pe 8 aprilie, campania anuală de repopulare a șalăului în complexul Razim-Sinoe, organizată de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), a ajuns la final....
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM