joi, 20 iunie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariVa invitam sa vizitati expozitia temporara „Obiceiuri de primavara”.

Va invitam sa vizitati expozitia temporara „Obiceiuri de primavara”.

In perioada 22 februarie – 21 martie 2010, Muzeul de Etnografie si Arta Populara din cadrul Institutului de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea, va invita sa vizitati expozitia temporara „Obiceiuri de primavara”.

Organizata in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Tulcea, reprezentat de d-na prof. dr. Monica Buhai, expozitia va fi vernisata luni, 22 februarie 2010, orele 12:00, la sediul Muzeului de Etnografie si Arta Populara Tulcea, str. 9 Mai, nr. 1.  Evenimentul este completat fericit de un moment artistic sustinut de elevi ai Liceului de Arta „George Georgescu” Tulcea si de expunerea unor lucrari artistice cu tema „Natura Primavara”.

Lucrarile sunt realizate de elevi ai Liceului Teoretic „Grigore Moisil” Tulcea sub coordonarea doamnei prof. Nina Jipirescu. Expozitia prezinta secvente din obiceiurile si traditiile legate de reinvierea naturii si simbolistica acestora (simbolul soarelui, al primaverii, credinte legate de Sf. Trif, Ziua Ursului, Sf. Haralambie, Dragobetele).

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Serviciului Relatii Publice, Management Proiecte Europene si Documentare din cadrul Institutului de Cercetari Eco-Muzeale sau direct la sediul Muzeului de Etnografie si Arta Populara (tel. 0240 / 51.62.04).

 

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Porumbel gulerat – Columba palumbus

Porumbel gulerat – Columba palumbus

0
Generalitati: Este o specie de pasăre de talie medie, fiind mai mare decât porumbelul domestic.Descriere: (38 - 45 cm) . Penajul său general este...

RECOMANDAM