marți, 23 iulie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăDelta DunariiAtractii Delta DunariiVita de vie salbatica - canalul Sontea

Vita de vie salbatica – canalul Sontea

Vita de vie salbatica – canalul Sontea. Cea mai mare aglomerare de vita de vie salbatica din Delta Dunarii, intalnita de la confluenta cu canalul Mila 36 si pana la cea de-a doua intrare in rezervatia lacul Nebunul.

Galerie fotografii Vita de vie salbatica – canalul Sontea

Localizare pe harta Vita de vie salbatica – canalul Sontea

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

3 COMENTARII

  1. In vara lui 2022 canalul Sontea a fost dragat, asta inseamna ca o multitudine de salcii mari, pline de vita salbatica au fost taiate de pe malul drept. S-a dus un pic din farmecul specific acestui canal. Sa speram ca natura va reface acest tablou idilic.

  2. Trecand vara pe acest canal nici nu am observat existenta vitei de vie salbatica. Sau daca am vizualizat ceva probabil ca nu am dat seama considerand ca este iedera. Toamna a dat-o de gol si acuma parca-i cel mai frumos canal din Delta.
    Uneori, in calatoriile noastre din Delta este bine sa te uiti la 360 grade, altfel cu siguranta vei rata ceva foarte frumos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Influența presiunii atmosferice asupra hrănirii peștilor

0
Influența presiunii atmosferice asupra hrănirii peștilor este un subiect complex care implică multiple mecanisme și variabile. Înțelegerea modului în care presiunea atmosferică afectează comportamentul...

RECOMANDAM