marți, 29 noiembrie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Canal langa Dranov – Perisor

Despartit de canalul Dranov de o limba de pamant lata de aprox 8m, acest canal plin de vegetatie acvatica, este locul unde am prins stiuca. Noi am plecat din Dunavat, cu barca cu motor, ajungand la acest loc de pescuit in aproximativ 50 de minute, dupa ce am navigat pe canal Lipoveni – Dunavat – Dranov – si alte canale mai mici de legatura. Ca locatie, locul de pescuit mentionat (canalul) este situat pe partea stanga dupa intersectia canalului Dranov cu canalul Perisor, la aproximativ 200m. Ghidul ce ne-a insotit, cu o ancora legata cu sfoara a curatat o portiune de canal de plante, loc unde am lansat dupa stiuci. Rezultatele pentru niste incepatori, (prima data cand am dat la stiuca) au fost exceptionale: 6 stiuci fiecare cam de 1,5 kg. Daca gasiti acest loc, aveti ocazia sa le prindeti din nou, dar va rog sa mi le lasati acolo sa le prind iarasi anul viitor!


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.

Adaugat de: Marius C.

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

1 COMENTARIU

  1. Da, am pescuit in locul mentionat mai sus, tot din Dunavat am plecat si noi, dar am prins numai maruntis: platica, biban, rosioara. Stiuca sarea, dar nu dupa lingurita noastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Pescarusul cu picioare galbene

Pescarusul cu picioare galbene – Larus michahellis

0
Generalitati: Pescarusul cu picioare galbene este o pasare de talie mare intalnita in apropierea baltilor, a lacurilor si de-a lungul litoralului.Descriere: (52-58 cm) Anvergura...
canalul perivolovca din delta dunarii

Canalul Perivolovca