marți, 5 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Canalul secundar Catavaia

Situat in apropierea satului Mila 23 in paralel cu canalul Catavaia. Zona accesibila pescuitului fiind intre confluenta cu canalul Ligheanca si Dunarea Veche (la stalpul de inalta tensiune). Canalul este destul de adanc si de multe ori reprezinta un refugiu pentru stiuca. Se poate pescui de pe mal si din barca.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

1 COMENTARIU

  1. Anul trecut am fost impreuna cu baiatul pe acest canal. Ne-a dus cineva cu barca, ne-a lasat pe mal la o salcie micuta, umbreluta, paturica si 2 lansete. La pranz ne-am intors. Am dat la pestisor viu procurat din acelasi canal si am luat in buza stufului cateva stiuculite. Oricum, e mai liniste aici decat sa dai de pe malul de pe partea cu satul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Pescuitul în luna decembrie

0
Despre pescuitul în luna decembrie. Luna decembrie aduce cu sine temperaturi scăzute și condiții reci în mediul acvatic, iar pescuitul poate deveni o provocare...

RECOMANDAM

Pensiunea BIANCA din Murighiol

Pensiunea Bianca

0