vineri, 24 mai 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Canalul secundar Catavaia

Situat in apropierea satului Mila 23 in paralel cu canalul Catavaia. Zona accesibila pescuitului fiind intre confluenta cu canalul Ligheanca si Dunarea Veche (la stalpul de inalta tensiune). Canalul este destul de adanc si de multe ori reprezinta un refugiu pentru stiuca. Se poate pescui de pe mal si din barca.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

1 COMENTARIU

  1. Anul trecut am fost impreuna cu baiatul pe acest canal. Ne-a dus cineva cu barca, ne-a lasat pe mal la o salcie micuta, umbreluta, paturica si 2 lansete. La pranz ne-am intors. Am dat la pestisor viu procurat din acelasi canal si am luat in buza stufului cateva stiuculite. Oricum, e mai liniste aici decat sa dai de pe malul de pe partea cu satul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

muzeul ivan patzaichin mila 23

Muzeul Ivan Patzaichin din Mila 23, Delta Dunarii

0
Muzeul Ivan Patzaichin – Centru de Inovare Comunitară, construit pe locul casei părinților lui Ivan Patzaichin din satul Mila 23, omagiază realizările excepționale ale...

RECOMANDAM