joi, 7 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Incinta (lacul) Holbina 2

Am pescuit dupa stiuca pe incinta Holbina 2. Parerea mea este ca acesta locatie da rezultate bune in perioada de toamna tarzie sau in primavara, atunci cand se lasa bradisul. Cu greu se gaseau ochiuri in vegetatia submersa sau printre nuferi unde sa te incumeti sa plimbi lingurita. Pescuitul se poate realiza numai din barca, la fel si accesul la acest loc de pescuit. Noi am ajuns aici din Dunavatu de Jos pe ruta: centura satului – Canalul Lipoveni – Canalul Opt – Canalul Dunavat – incinta Solomon – Canalul Mustaca centura Holbina – Lacul Holbina 2. La intrarea in incinta, la 20 m de canalul Dranov, ne-am ancorat de mal si am incercat bibanul, salutand cinci reprezentanti frumosi ai speciei, pe care i-am eliberat. In incinta nu s-a putut lansa dar am vazut o activitate intensa la suprafata apei in ochiurile de bradis.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

2 COMENTARII

  1. ‘@costel: in iunie 2010 Holbina 2, helesteul 3 din aceeasi incinta nu erau pe bani! Numai incintele Holbina 1 si Dunavat erau pe bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Pescuitul în luna decembrie

0
Despre pescuitul în luna decembrie. Luna decembrie aduce cu sine temperaturi scăzute și condiții reci în mediul acvatic, iar pescuitul poate deveni o provocare...

RECOMANDAM