4

ANPA comunica pescarilor recreativi care nu au intrat in posesia pemiselor de pescuit ANPA 2018 albastre, valabile pescuitului recreativ pe Dunare si bratele sale, Marea Neagra si habitatele piscicole naturale necontractate de catre asociatiile de pescari recreativi, ca pot pescui pana la data intrarii in vigoare a prohibitiei generale a pescuitului cu permisele ANPA albastre emise in 2017. Aceasta masura este in vigoare pana la momentul emiterii noilor permise ANPA 2018 sau pana la data de 7 aprile cand este prima zi de prohibitie.

„Va aducem la cunostinta ca pana la data de 07.04.2018, cand intra in vigoare  Ordinul nr.8/174/16.02.2018  privind stabilirea perioadelor si zonelor de prohibitie a pescuitului, precum si a zonelor de protectie a resurselor acvatice vii in 2018,  pescarii recreativi  pot desfasura activitati de pescuit recreativ pe Dunare si bratele sale, Marea Neagra si habitatele piscicole naturale necontractate de catre asociatiile de pescari  recreativi, in baza permiselor de pescuit recreativ emise si eliberate de A.N.P.A. pentru anul 2017.

Mentionam ca s-a recurs la aceasta varianta pentru pescuitul recreativ, deoarece pentru al doilea lot de permise de pescuit recreativ pentru anul 2018, procedura de achizitie publica se afla in derulare, ea nefiind  finalizata.”

Sursa comunicat ANPA.ro

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Buna ziua,

    Unde trebuie sa solicit permisul de pescuit ANPA pentru Delta Dunarii daca sunt membru al AJVPS Alba ?

    Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII