duminică, 26 iunie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariPana la inceperea prohibitiei se poate pescui cu permisul ANPA emis in...

Pana la inceperea prohibitiei se poate pescui cu permisul ANPA emis in 2017 – comunicat ANPA

ANPA comunica pescarilor recreativi care nu au intrat in posesia pemiselor de pescuit ANPA 2018 albastre, valabile pescuitului recreativ pe Dunare si bratele sale, Marea Neagra si habitatele piscicole naturale necontractate de catre asociatiile de pescari recreativi, ca pot pescui pana la data intrarii in vigoare a prohibitiei generale a pescuitului cu permisele ANPA albastre emise in 2017. Aceasta masura este in vigoare pana la momentul emiterii noilor permise ANPA 2018 sau pana la data de 7 aprile cand este prima zi de prohibitie.

„Va aducem la cunostinta ca pana la data de 07.04.2018, cand intra in vigoare  Ordinul nr.8/174/16.02.2018  privind stabilirea perioadelor si zonelor de prohibitie a pescuitului, precum si a zonelor de protectie a resurselor acvatice vii in 2018,  pescarii recreativi  pot desfasura activitati de pescuit recreativ pe Dunare si bratele sale, Marea Neagra si habitatele piscicole naturale necontractate de catre asociatiile de pescari  recreativi, in baza permiselor de pescuit recreativ emise si eliberate de A.N.P.A. pentru anul 2017.

Mentionam ca s-a recurs la aceasta varianta pentru pescuitul recreativ, deoarece pentru al doilea lot de permise de pescuit recreativ pentru anul 2018, procedura de achizitie publica se afla in derulare, ea nefiind  finalizata.”

Sursa comunicat ANPA.ro

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Noul cuantum al amenzilor in Delta Dunarii – proiect Hotarare de...

0
Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a publicat pe site-ul sau proiectul de Hotarare a Guvernului privind actualizarea cuantumului amenzilor prevazute la art. 13 din Legea...