marți, 21 martie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariZonele de campare in Delta Dunarii 2023

Zonele de campare in Delta Dunarii 2023

Locuri/zone campare Delta Dunarii 2023. Locatii autorizate pe teritoriul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii unde este posibila cazarea la casute, vile si bungalouri sau/si camparea.

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii informeaza vizitatorii ca in perimetrul Rezervatiei este interzisa instalarea corturilor, cu exceptia locurilor de campare autorizate, amenajate si dotate corespunzator cerintelor igienico-sanitare. Masura este adoptata atat in scopul prevenirii accidentelor, imbolnavirilor si altor riscuri ce pot surveni in cazul camparii in zone lipsite de facilitati igienico-sanitare, cat si pentru prevenirea efectelor negative asupra speciilor si habitatelor naturale, generate de comportamentul comportamentul turistilor ce  campeaza in astfel de locuri.

Locatii autorizate:

 • Camping „Delfinul” – Sfantu Gheorghe
 • Camping „Campoeuroclub Partizani” – Partizani
 • Hostel pentru tineret Sulina – Sulina, Strada a II-a, nr.1.
 • Camping  Mihaela – Crisan, str. Principala, nr. 50
 • Sat de vacanta „La Eden” – Gura Portitei.
 • Bungalow Corbu Golf, loc Corbu, jud. Constanta

Vezi si amplasarea locurilor de campare in Delta Dunarii pe HARTA.

sursa ARBDD

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

9 COMENTARII

 1. Să ne zică cineva autorizat dacă avem voie să campăm pe malul bratului kilia,de unde si pînă unde,că legea e făcută pentru ei nu pentru noi ce platim intrarea în deltă!Multumesc!

 2. De ce evitați răspunsuri concrete și simple?!referitoare la campare!este considerată campare simpla utilizare a malului apei pt pescuit dar sa ai asupra ta măsuță scăunel?!

  • Salut. ARBDD interzice amplasarea corturilor in zonele neautorizate.
   Poti suna sau poti trimite un email la ei sa te clarifici, ca sa stai linistit.

   CORT, corturi, s. n. Adăpost portativ demontabil, făcut din pânză (tare și) impermeabilă, material plastic etc., fixat pe țăruși; tabernacol.

 3. Buna ziua! Am si eu o nelamurire..daca pescuiesc in delta dunari (murighiol)si nu imi instalez cortul, dar imi pun o masuta si un scaun de pescuit plus accsoriile de pescuit se numeste campare?

 4. Buna ziua .sunt un localnic din Balteni de Sus vreau sa stiu daca pot sta cu cortul pe malul Dunari ,in fata curti mele .Adica in vatra satului cum ce zice .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

excursie cu barca in delta dunarii

Cu Barca in Delta Dunarii- Video

0
Nu poti spune ca ai fost in Delta Dunarii daca nu te-ai urcat intr-o barca si nu ai explorat o particica din peisajele spectaculoase...