10

oscilantaNe-am rezervat cateva zile acum in octombrie pentru un pescuit in delta. Vizam in special stiuca, apoi somnul si de o mai fi timp ceva avat si salau. Asa ca suntem in febra cumparaturilor de noi naluci pentru stiuca, reorientandu-ne catre alte tipuri. Astfel, deocamdata, pentru aceasta partida de pescuit vom incerca sa renuntam la clasicele si arhicunoscutele Berti, Arrow, Gipo, etc si vom da cu … “no-name”, in fine, cu niste chestii nichelate purtatoare de nume anonime, cumparate de pe unde am apucat. Mentionam ca la toate linguritele no-name le-am schimbat ancorele cu unele de firma, in speta VMC-uri ca sa nu avem surprize neplacute.Este un mic experiment bazat pe ultimele partide de pescuit la stiuca, precum si pe baza indrumarilor si sfaturilor ghizilor localnici cu care am fost la pescuit in zona. Normal ca trusa de “table” va contine obligatoriu si nalucile prinzatoare, cele pe care deja le-am testat, dar la baza vor fi cele no-name. Care vor fi rezultatele? Cine va triumfa? Vom vedea cand ne vom intoarce din delta.

DISTRIBUIȚI

10 COMENTARII

    • Din pacate … nu a iesit de loc:( La inceput am amanat plecarea chiar in seara dinaintea plecarii, apoi conditiile meteo au fost total impotriva noastra. Dar speram sa incercam anul acesta „experimentul tabla”

  1. …. hmm 37 de grame? vreti sa prindeti monstrul? si 20 grame mi se pare cam mult, asta daca nu sperati sa luati ceva stiuci direct pe dunare. dar pentru lacuri, canale … nu este cam mult?

  2. @Florin: De fapt fiecare dintre noi am pregatit pentru partida asta de pescuit 2 truse: cea cu oscilante no-name si cea cu oscilante de marca. Normal ca daca vedem ca nu merge la no-name, schimbam strategia. :)Personal, m-am gandit si la asta si nu m-am putut abtine sa nu cumpar o oscilanta Spinex de 37g si cateva oscilante Rapala Lucius de 20g, asta ca o completare, sa vad cum evolueaza.
    @Marcian, @Dany, @Florin: multumim.

  3. suna interesant. pe cat facem pariu ca dupa o ora de dat cu facaturile de oscilante facute pe vapor, o sa treceti la lucruri serioase? lingurile noname seamana cu originalul dar cum se zice: seamana dar nu rasare! am incercat si eu sa dau cu ele, dar ce sa spun in afara de faptul ca aveau o evolutie total anapoda in apa, asa ca am renuntat. mai bine iei o oscilata de firma, buna decat 2 proaste. fir intins si astept rezultatele 🙂

  4. daca este sa traga stiuca, nu mai tine cont de este lingurita de firma sau este luata de prin Europa… da in tot ce misca.fire zbuciumate si vreme frumoasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII

Va recomandam sa cititi

Cum a fost la Cormoran Resort din Uzlina, Delta Dunarii

Ani de-a randul am vazut din viteza barcii resortul Cormoran, avand drumuri in alte parti ale Deltei si de fiecare data cand am trecut pe langa el mi-am propus sa-l vizitez. Faptul ca a fost un pionierat in turismul din Delta Dunarii, ca in spatele acestui…