0
Pentru un pescuit pe Dunare, pe langa principalele “arme” din dotare, adica lansetele echipate complect (bat, mulineta, fir, ace, plumb .. etc) mai sunt necesare si cateva echipamente aditionale, de altfel necesare la oricare alta partida de pescuit.
  • Juvelnicul, este locul unde pastrati capturile voastre. De recomandat in Delta sau pe Dunare, in cazul in care petreceti mai multe zile la pescuit, ca el sa fie din plasa de sarma. Oricum, el trebuie bine ancorat si sa fie de calitate sa nu aveti surprize neplacute.
  • Minciogul, necesar la scosul pestelui mare din apa, este recomandat in Delta sau pe Dunare pentru ca vizam pestii mari nu?
  • Gripul, necesar la scosul pestelui din apa. In special la pescuitul din barca, al rapitorului.
  • Cascatorul, necesar pentru a scoate naluca din gura stiucii.
  • Naditoare, sub diferite forme (racheta, prastie etc) pentru nadit in cazul in care doriti acest lucru si normal ca petreceti cateva zile la pescuit.
  • Trusa de scule: tot ce este necesar, incepand de la carlige pana la pensete (clestisori), briceag .. etc.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII

Va recomandam sa cititi

Tura cu canoea in Delta Dunarii

Stiti voi cum vine treaba asta? Daca prinzi gustul sa explorezi Delta Dunarii de la nivelul firului de apa, apoi nici ca te mai poti lasa de asta. Indiferent daca esti intr-un caiac sau intr-o canoe, experienta ce ti-o ofera o calatorie lenta pe canalele din…