duminică, 19 mai 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariRegulamentul pentru pescuitul sportiv pentru anul 2018, in zona concesionata Brat Chilia

Regulamentul pentru pescuitul sportiv pentru anul 2018, in zona concesionata Brat Chilia

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii anunta pescarii sportivi ca in zona de pescuit Brat Chilia intre km. 40 – km. 0 (delimitata de urmatoarele limite geografice: la est km 0, iar la vest bratul Babina) resursa piscicola este concesionata societatii SC RADUTA SPORTING TOURS SRL in baza contractului de concesiune valabil pana in 2018.

Zona concesionata include bratele Babina si Cernovca, ostroavele Babina si Cernovca, bratul Musura pana la varsarea sa in golful Musura, Musura, canalul de centura al amenajarii piscicole Popina, precum si canalele Cardon, Sondei si Sfistofca.

• Conform conditiilor contractuale concesionarul va putea valorifica resursa piscicola si prin pescuit sportiv (art. 10 pct 11 din Legea nr. 82/1993 privind constituirea Rezervatiei Biosferei Biosferei Delta Dunarii) cu respectarea respectarea regulamentului de pescuit pescuit sportiv pentru anul 2018, pentru zona concesionata; va asigura paza si protectia zonei de valorificare a resurselor piscicole si va semnala ARBDD toate fenomenele negative constatate in zona.
• Concesionarul primeste, spre capturare, resursele piscicole ale intregii zone, iar pentru valorificarea acestora acestora primeste dreptul dreptul de utilizare utilizare a cailor de acces.

Sursa ARBDD

 

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Noua lege a pescuitului 2024

Noua Lege a pescuitului şi a protecţiei resursei acvatice vii –...

0
Noua LEGE a pescuitului și a protecției resursei acvatice vii a fost adoptată de către Camera Deputaților în data de 7 mai 2024, la...

RECOMANDAM