6

ANPA ONLINE 2021 – aplicatia de eliberare permise de pescuit este online

Se pare ca aplicatia de eliberare permise de pescuit ANPA online este functionala, anuntul publicat pe pagina de internet a institutiei ce facea referire la mentenanta aplicatiei fiind sters. 

Linkul pentru obtinerea permisului de pescuit ANPA online https://permisepescuit.anpa.ro/

Reamintim ca aplicatia online de emitere a permiselor de pescuit recreativ a intampinat probleme la inceputul acestui an, fiind necesara oprirea acesteia in vederea efectuarii unor operatiuni de intretinere și optimizare necesare pentru a face fata solicitarilor in numar mare, conform comunicatului emis de ANPA.

Prin intermediul aplicatiei online, ANPA elibereaza direct pescarilor doua tipuri de permise de pescuit si anume:

  • Permisul de pescuit recreativ valabil pentru Dunare cu brațele sale și habitatele piscicole naturale necontractate, si
  • Permisul de pescuit recreativ valabil pentru Marea Neagra.

Vezi aici care sunt etapele pentru obtinerea permisului pescuit recreativ ANPA Online 2021

Fisa de captura ANPA

Odata cu emiterea online a permisului de pescuit ANPA (cel valabil pentru Dunare cu brațele sale și habitatele piscicole naturale necontractate sau cel valabil pentru Marea Neagra) se genereaza si fisa de captura, aceasta fiind parte integranta a permisului de pescuit recreativ. Posesorii de astfel de permise ANPA trebuie sa stie ca fisa de captura trebuie completata si transmisa catre ANPA pana la data de 28 februarie a anului in curs, pentru anul precedent. Ea se poate depune la adresa de e-mail fisacaptura@anpa.ro, sau la sediile teritoriale ANPA.

DISTRIBUIȚI
Etichete: , ,

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune