37

ANPA ONLINE 2021 – aplicatia de eliberare permise de pescuit este online

Se pare ca aplicatia de eliberare permise de pescuit ANPA online este functionala, anuntul publicat pe pagina de internet a institutiei ce facea referire la mentenanta aplicatiei fiind sters. 

Linkul pentru obtinerea permisului de pescuit ANPA online https://permisepescuit.anpa.ro/

Reamintim ca aplicatia online de emitere a permiselor de pescuit recreativ a intampinat probleme la inceputul acestui an, fiind necesara oprirea acesteia in vederea efectuarii unor operatiuni de intretinere și optimizare necesare pentru a face fata solicitarilor in numar mare, conform comunicatului emis de ANPA.

Prin intermediul aplicatiei online, ANPA elibereaza direct pescarilor doua tipuri de permise de pescuit si anume:

 • Permisul de pescuit recreativ valabil pentru Dunare cu brațele sale și habitatele piscicole naturale necontractate, si
 • Permisul de pescuit recreativ valabil pentru Marea Neagra.

Vezi aici care sunt etapele pentru obtinerea permisului pescuit recreativ ANPA Online 2021

Fisa de captura ANPA

Odata cu emiterea online a permisului de pescuit ANPA (cel valabil pentru Dunare cu brațele sale și habitatele piscicole naturale necontractate sau cel valabil pentru Marea Neagra) se genereaza si fisa de captura, aceasta fiind parte integranta a permisului de pescuit recreativ. Posesorii de astfel de permise ANPA trebuie sa stie ca fisa de captura trebuie completata si transmisa catre ANPA pana la data de 28 februarie a anului in curs, pentru anul precedent. Ea se poate depune la adresa de e-mail fisacaptura@anpa.ro, sau la sediile teritoriale ANPA.

DISTRIBUIȚI
Etichete: , ,

37 COMENTARII

 1. Am fost curios daca pot obtine permis online si mi-a mers din prima.
  Acum, nu știu cum sa-l anulez, deoarece nu am fost la pescuit niciodata la Marea Neagra asa cum am solicitat permisul si nu stiu care e treaba cu Fisa de captura. Daca nu am dat cu batul in balta trebuie specificat sau ramane fisa, necompletata?
  Cum se poate anula permisul, sa nu fie problemele?

 2. Buna ziua ,

  Eram intr un targ si am vrut sa ajut un amic pescar , M AM GRABIT si cum luminozitetea nu era cea mai buna , am introdus mai mult sau mai putin corect , datele pescarului ( nevrand sa iau copie dupa ci ul lui )
  Am asteptat sa mi trimita mesaj cu permisul asa cum se intampa de obicei …nu mai exista si nici nu pot ”recupera ” permisul …imi spune ” permisul nu a fost eliberat , introduceti datele corect ”…numai ca dupa pasul …nu mai stiu care ,,, ma redirectioneaza sa recuperez permisul , fara a-i cere asta …
  Rog frumos si foarte frumos …AJUTOR !!!
  Nu inteleg ce este de facut , ptr ca nu realizez ce am introdus gresit si cum trebuie corectat !
  Nu am nici un angajament fata de amicul pescar …doar obligatia morala ….si MA DOARE ca nu pot sa i-l fac …

 3. Nu se poate obține permisul. De la punctul 2 nu se poate trece. Nu ne mai duceți cu vorbe goale. Ce se intimplă de nu se poate obține permisul

 4. Nu pot sau nu îmi dă voie să trec de punctul 2 am încercat de en ori și degeaba cum pot rezolva problema cu obținerea permisului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole din sectiune