4

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) informeaza ca achizitionarea permiselor de intrare in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii (acces turist, auto, ambarcatiune) si eliberarea permiselor de pescuit sportiv, se poate face in prezent de la automatele de eliberare a permiselor amplasate la sediul institutiei ARBDD din Tulcea si in localitatile Corbu, Murighiol si Vadu.
In aceasta perioada se lucreaza la finalizarea aplicatiei de plati on-line, urmând ca dupa data de 15 iunie sa devina functionala integral. In momentul de fata, aplicatia este functionala pentru obtinerea permiselor de acces gratuite (pentru categoriile ce beneficiaza de gratuitati) si de pescuit recreativ/sportiv.
In acelasi timp, va informam ca permisele de acces turist in RBDD si cele de pescuit recreativ/sportiv se pot obtine si de la Centrele de Vizitare si Educatie Ecologica din Sulina, Crisan, Chilia Veche.
Informatii despre acces si pescuit sportiv in RBDD se pot obtine si de la sediile Comisariatelor de control integrat din teritoriu (Tulcea, Murighiol, Jurilovca, Sulina, Crisan).

Sursa anunt pagina facebook ARBDD

DISTRIBUIȚI
Etichete: , ,

4 COMENTARII

  1. Buna ziua, unde mai exact putem gasi acest automat ARBDD in Vadu? Observ ca celalalt automat ARBDD din apropiere este la Corbu, in incinta unei pensiuni care este INCHISA.

    Era util linkul de la locatia/locatiile respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune