sâmbătă, 20 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariAnunt ARBDD eliberare permise intrare si pescuit in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii

Anunt ARBDD eliberare permise intrare si pescuit in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) informeaza ca achizitionarea permiselor de intrare in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii (acces turist, auto, ambarcatiune) si eliberarea permiselor de pescuit sportiv, se poate face in prezent de la automatele de eliberare a permiselor amplasate la sediul institutiei ARBDD din Tulcea si in localitatile Corbu, Murighiol si Vadu.
In aceasta perioada se lucreaza la finalizarea aplicatiei de plati on-line, urmând ca dupa data de 15 iunie sa devina functionala integral. In momentul de fata, aplicatia este functionala pentru obtinerea permiselor de acces gratuite (pentru categoriile ce beneficiaza de gratuitati) si de pescuit recreativ/sportiv.
In acelasi timp, va informam ca permisele de acces turist in RBDD si cele de pescuit recreativ/sportiv se pot obtine si de la Centrele de Vizitare si Educatie Ecologica din Sulina, Crisan, Chilia Veche.
Informatii despre acces si pescuit sportiv in RBDD se pot obtine si de la sediile Comisariatelor de control integrat din teritoriu (Tulcea, Murighiol, Jurilovca, Sulina, Crisan).

Sursa anunt pagina facebook ARBDD

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

4 COMENTARII

  1. Buna ziua, unde mai exact putem gasi acest automat ARBDD in Vadu? Observ ca celalalt automat ARBDD din apropiere este la Corbu, in incinta unei pensiuni care este INCHISA.

    Era util linkul de la locatia/locatiile respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

delta dunarii fotografie drona

Delta Dunarii vazuta din drona – Galerie fotografii

0
Descoperă frumusețea Deltei Dunării cu o galerie de fotografii aeriene realizate cu drona. Fiecare imagine surprinde peisaje spectaculoase, de la canale întortocheate la habitate...
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM

Casa Vaida Mila 23

Casa Vaida – Mila 23

0