joi, 7 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariAnunt ARBDD eliberare permise intrare si pescuit in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii

Anunt ARBDD eliberare permise intrare si pescuit in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) informeaza ca achizitionarea permiselor de intrare in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii (acces turist, auto, ambarcatiune) si eliberarea permiselor de pescuit sportiv, se poate face in prezent de la automatele de eliberare a permiselor amplasate la sediul institutiei ARBDD din Tulcea si in localitatile Corbu, Murighiol si Vadu.
In aceasta perioada se lucreaza la finalizarea aplicatiei de plati on-line, urmând ca dupa data de 15 iunie sa devina functionala integral. In momentul de fata, aplicatia este functionala pentru obtinerea permiselor de acces gratuite (pentru categoriile ce beneficiaza de gratuitati) si de pescuit recreativ/sportiv.
In acelasi timp, va informam ca permisele de acces turist in RBDD si cele de pescuit recreativ/sportiv se pot obtine si de la Centrele de Vizitare si Educatie Ecologica din Sulina, Crisan, Chilia Veche.
Informatii despre acces si pescuit sportiv in RBDD se pot obtine si de la sediile Comisariatelor de control integrat din teritoriu (Tulcea, Murighiol, Jurilovca, Sulina, Crisan).

Sursa anunt pagina facebook ARBDD

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

4 COMENTARII

  1. Buna ziua, unde mai exact putem gasi acest automat ARBDD in Vadu? Observ ca celalalt automat ARBDD din apropiere este la Corbu, in incinta unei pensiuni care este INCHISA.

    Era util linkul de la locatia/locatiile respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Pescuitul în luna decembrie

0
Despre pescuitul în luna decembrie. Luna decembrie aduce cu sine temperaturi scăzute și condiții reci în mediul acvatic, iar pescuitul poate deveni o provocare...

RECOMANDAM