sâmbătă, 20 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformari"2010 - Anul biodiversitatii" la Tulcea

„2010 – Anul biodiversitatii” la Tulcea

In fiecare an, in luna octombrie, se celebreaza mai multe evenimente legate de mediu: 1 octombrie – Ziua Mondiala a Habitatului, 04 octombrie – Ziua Mondiala a Animalelor, 8 Octombrie – Ziua Mondiala pentru Reducerea Dezastrelor Naturale, 31 octombrie – Ziua Internationala a Marii Negre.

Institutul de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea, institutie publica aflata sub patronajul Consiliului Judetean Tulcea, marcheaza aceste importante evenimente legate de mediu prin diferite actiuni specifice dedicate ANULUI BIODIVERSITATII organizate la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii.

Astfel, in data de 14 octombrie 2010, ora 12, cu participarea elevilor si cadrelor didactice din cadrul institutiilor de invatamant tulcene, se va desfasura actiunea educativa „2010 – ANUL BIODIVERSITATII”, actiune ce se inscrie in seria activitatilor dedicate anului 2010.

Se vor prezenta evenimentele de mediu ale lunii octombrie si se vor organiza ateliere de lucru cu activitati interactive diverse, adaptate pe grupe de varsta. Acestea urmaresc verificarea cunostintelor generale privind biodiversitatea lumii vii, recunoasterea unor specii de fauna, identificarea problemelor de mediu la nivel local si cunoasterea si consolidarea normelor de comportament ecologic in natura.

Scopul final este constientizarea publicului asupra necesitatii protectiei globale a mediului.

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Centrului Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, tel/fax 0240 51.58.66, 0340 10.56.52.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

delta dunarii fotografie drona

Delta Dunarii vazuta din drona – Galerie fotografii

0
Descoperă frumusețea Deltei Dunării cu o galerie de fotografii aeriene realizate cu drona. Fiecare imagine surprinde peisaje spectaculoase, de la canale întortocheate la habitate...
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM