miercuri, 22 mai 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariAccesul interzis tuturor vehiculelor in rezervatia Padurea Letea

Accesul interzis tuturor vehiculelor in rezervatia Padurea Letea

Cu placere va anuntam ca am citit in editia online a ziarului Obiectiv cotidian de Tulcea ca in rezervatia naturala Padurea Letea, Directia Silvica Tulcea a interzis accesul tuturor vehiculelor. Adica nu mai ai voie sa vizitezi padurea din caruta sau din masina sau mai grav din atv. Numai la picior.

” Decizia Direcţiei Silvice Tulcea vine ca urmare a faptului că dunele de nisip de la Letea sunt un miraj pentru pasionaţii de curse cu ATV-uri.

„Decizia nu ne aparţine ci ne-a fost şi nouă comunicată ca atare. Pe de o parte, o apreciez pentru că turismul se practica acolo necontrolat, ceea ce ducea la distrugerea dunelor de nisip de acolo, însă pe de altă parte e luată destul de brusc. Poate că trebuia anunţată dinainte odată cu unele măsuri în compensare”, a declarat guvernatorul ARBDD, Viorica Bâscă, Pădurea Letea fiind în perimetru Rezervaţiei. ”

Salutam si noi pe aceasta cale aceasta initiativa si speram sa ramana permanenta!

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Canal Obretinciuc – Obretinul Mic

0
Canalul ce face legatura intre lacul Obretinciuc - Lacul Obretinul Mic din Delta Dunarii. Galerie fotografii Canal Obretinciuc - Obretinul MicLocalizare pe harta Canal Obretinciuc...

RECOMANDAM