sâmbătă, 20 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariDacia. Razboaiele cu Romanii. Volumul I. Sarmizegetusa - lansare carte la Tulcea

Dacia. Razboaiele cu Romanii. Volumul I. Sarmizegetusa – lansare carte la Tulcea

Asociația Pro Noviodunum, beneficiara proiectului ”File de istorie” finanțat de Primăria Municipiului Tulcea, în parteneriat cu Institutul de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea și graficianul Radu Oltean vă invită vineri, 15 noiembrie, ora 14.00 la Muzeul de Istorie și Arheologie (Parcul Monumentului) pentru prezentarea cărții Dacia. Războaiele cu Romanii. Volumul I. Sarmizegetusa.

Volumul Dacia. Războaiele cu Romanii. Sarmizegetusa este un proiect amplu, pregătit de Radu Oltean de-a lungul unei cercetări și munci de patru ani. Cartea, tipărita în condiții grafice deosebite, cuprinde aproximativ 200 de ilustrații – reconstituiri, gravuri, stampe de epocă, hărți, fotografii aeriene și artefacte etc.

Dincolo de grafica spectaculoasa ce recreează prin culoare și detalii lumea dispăruta a dacilor, volumul prezentat își propune sa răspundă la întrebările și curiozitatea pasionaților de istorie prin textul ce îl însoțește.

În cadrul acestui eveniment, autorul va prezenta ilustrațiile originale din carte, va oferi explicații și detalii inedite din proiect.

Prin acest volum, autorul își propune o noua perspectiva asupra istoriei, abordând un subiect de actualitate și neinfluențat de prejudecați ideologice. Volumul este gândit ca o recuperare a trecutului, respectând adevărul istoric, într-un limbaj accesibil atât tinerilor cât și adulților.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

delta dunarii fotografie drona

Delta Dunarii vazuta din drona – Galerie fotografii

0
Descoperă frumusețea Deltei Dunării cu o galerie de fotografii aeriene realizate cu drona. Fiecare imagine surprinde peisaje spectaculoase, de la canale întortocheate la habitate...
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM

Hotel Wels din Baltenii de Sus Delta Dunarii

Hotel Wels

0