marți, 29 noiembrie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformari"Exponatul lunii" - o serie de manifestari organizata de Muzeul de Istorie...

„Exponatul lunii” – o serie de manifestari organizata de Muzeul de Istorie si Arheologie Tulcea

Muzeul de Istorie si Arheologie din cadrul Institutului de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea deschide incepand de luni, 12 martie 2012, seria de manifestari intitulata „Exponatul lunii”. Această serie de manifestări vizează prezentarea lunară publicului vizitator a unor piese sau ansambluri de piese cu valoare deosebită din colecțiile muzeului.

Pentru luna martie, exponatul lunii este un mormânt din perioada romano-bizantină descoperit pe strada 14 Noiembrie în fața Geamiei Azizie din orașul Tulcea. Mormântul, aparținând unei femei tinere, are un inventar bogat ce constă din opt brățări de sticlă și bronz, mărgele, opaiț și o monedă.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Compartimentului Relaţii Publice, tel/fax 0240 51.32.31, relatiipublice[at]icemtl.ro sau direct Muzeului de Istorie și Arheologie Tulcea (tel/fax 0240 51.36.26, history[at]icemtl.ro).

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Pescarusul cu picioare galbene

Pescarusul cu picioare galbene – Larus michahellis

0
Generalitati: Pescarusul cu picioare galbene este o pasare de talie mare intalnita in apropierea baltilor, a lacurilor si de-a lungul litoralului.Descriere: (52-58 cm) Anvergura...
canalul perivolovca din delta dunarii

Canalul Perivolovca